Şimdi Ara

Yardım bekliyorum; 2.el Audi A4 mü, sıfır Skoda SuperB mi? (Audi A4 alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
12.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shelby_88

Bidahaki haftaya da kafasını koparırsınız

• superbin 1.4 nünde yeterli olduğunu duymuştum ama aşırıda performans getirmez tabiki sıfır skoda tercihim olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelby_88

Bidahaki haftaya da kafasını koparırsınız

Bizi güldürdün Allah ta seni güldürsün
  • Kuzenleri kapıştırmaya utanmıyor musunuz!

İki seçenek arasından A4 tercihim olurdu ama 40 bin euro ya A4 değilde bi 5.20d alırdım herhalde..

• 70.000 TL liraya bunu al, dikkat 2. el değil sıfır, hem 2.0 lt. hem dizel, ondan sonra dua et bana
     Yardım bekliyorum; 2.el Audi A4 mü, sıfır Skoda SuperB mi? (Audi A4 alındı)

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Sevgili bianconera kardeşim,savunduğun fikrin arkasındayım lakin kullandığın kelime biraz ağr kaçmış ginede karar senin.

Gelelim şu marka sevdasına sevgili mulligun kardeşim :artık ne olur bırakın bu marka fanatikliğini

Bende yaklaşık 2 senedir Audi A4 TDİ yeni kasa kullanıyıroum.

Sizde bunu biliyorsunuz 8 aydır aracı satmak için çabalıyorum yani bukadar bu aracı gözünüzde büyütmenin mantelitesini anlamış değilim

İzolasyon deseniz sıfır lastik, yol gürültüsü içerde,aracınız quatro değilse yol tutuş vasatın üstünde ,

frene hafif dokunudğunuzda balata lastik karışımı ses içerde nedir bu marka sevdası anlamadım

tamam dizayn ,led farlar güzel albenisi çok ama burda tavısede bulunurken diğer markkalarıda rencide etmiyelim.

Bende çoğu zaman sitem alsam da yeni E kasasını çok eleştirdim ama hakkını da verdim asla yönlendirici olmadım hakkında yeri geldi

hicivli cümleler kullandım.

Bu kadar olayı abartmayalım, ben superb de kullandım maltepe yüce otoda aracın eğer dolu bir superb ise A4 ün üstünde

bir malzeme kaltiesi ve işçiliği var hiç olmasa araç dan tıkırtı gelmiyor.

Tek sorun her zevke hitap etmeyen tasarımı bu da göreceli bir durum, birde bir miktar yol sesi alıyıor A4 kadar olmasada aracınızı iyi günlerde

kullanmanız dileğiyle mulligün arkadaşım...

Konuyu açan arkadaşada tavsiyem eğer A4 alacaksanız kesinlikle otomatik vites tercih edin ben yandım siz yanmayın,(düz vites zevkli ve daha az yakar)

ikinci olarak da lütfen iki aracı da test edin sonra kararınızı verin saygılar....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben olsam A4 alırım.

Çünkü araba zaten ikinci el, ve yeterince değer kaybetmiş. Ama Skoda alınca derhal ciddi değer kaybedecek.

Bir de iki arabanın donanımlarını iyi kıyaslamak lazım. Audi'nin opsiyon listesi çok ama çok uzun. Bu, araba dolu ise avantaj olur ama boş ise dezavantaj.

Audi dolu ise bence tadından yenmez.
  • Benim için kullanacağım aracın Audi olmasının çok bir önemi yok. 2. elde az veya çok kaybettirmesinin de önemi yok. Ben sadece 2.el araca 14.000 fazla vererek marka farkına mı ödeme yapacağım, kalite farkına mı, bunu merak ediyorum.

demiş arkadaş

bu nedenle kesinlikle full superb al ve keyfini çıkar derim

hatta bunlara bu kadar para vermeden git birde yeni kasa octavia full'üne bak

anestezi uzmanı arkadaşım 52bin'di sanırım yalan olmasın full 1.4 tsi dsg octavia aldı yeni kasa

o da superb, audi ve passat arasında kalıp bu kararı verdi
  • İki araç arasında dağlar yok sırf audi olsun diye 2. el alınmamalı bence
  • Ben Superb derim.Sonuçta para sizden çıkacak ama 14.ooo liralık fark da az bir fark değil doğrusu.Ne kadar 5500 km'de de olsa sonuçta 2.el ve 90 lira vermek de pek akıl işi değil bana göre A4'e.Ha sıfır Superb'de almam o kadar param olsa;giderim bir önceki kasa Mercedes Benz E Klasse bakardım.Tabi bu benim görüşüm.
    Superb o kadar da kötü bir araç değil.Özellikle tasarım konusunda sıkıntı olabilir ama beyaz renkli bir Superb'e bakın özellikle karşısına geçin önden bakın hoşunuza gidecektir.Ayrıca arka bagaj kapağı çift sistem çalışıyor.Hem sadece bagaj kapağı açılıyor hem de istenirse Liftback araçlar gibi arka camla beraber açılabiliyor.Fonksiyonel.Ayrıca araç A4'den daha geniş.
    Genel olarak aynı malzemelerle hazırlanmış ama baharatlarından ötürü tad farkı yaratan yemek gibi.Bu küçük farklar çok kişinin tercih kriterlerini oluşturuyor.
    Son olarak 2 aracı da test edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

sevgili bianconera kardeşim.bu farkı sana anlatmam zor.bunu sana anlatabilmem için vergi indiriminden bir tane 1.4 tsı passat dsg alıp audi yi satmaya karar verdiğimi, sonrasında passat alıp bir hafta kullanıp 500 km yaptıktan sonra audi yi emanet bıraktığım dod bayisinden geri alıp yerine passat ı emanete bıraktığıma da bilmen lazım.

kayacem arkadaşımın aracı hakkında burada yazdıkları dışında bir bilgim yok.ancak ben aracımdan çok memnunum.saydığı olumsuzluklar benim aracımda yok.aksine sessizliğinden konforundan ve kalitesinden çok memnunum.ikiz çocuk sahibiyim arkada iki tane bebek koltuğu olduğu halde herhangi bir tıkırtı sorunu yaşamıyorum.son derece sessiz bir araç.bozuk asfaltta müziği kapatırsanız biraz ses var ama müzik açık olduğu için herhangi bir ses duymuyorum.

yol tutuşu kesinlikle başarılı.virajlara hızlı girmek gibi bir huyum vardır.daha bir veya ikikere esp devreye girmiştir.arac konfor odaklı olduğu için biraz yatıyormuş gibi oluyor (benide başta rahatsız etmişti) ama alıştıktan sonra son derece güvenli bir şekilde her viraja giriyorsunuz.

passat ı neden sevmedim.yol sesi olduğu gibi içerde.malzeme kalitesi audi den sonra çok düşük geldi bana.rüzgar sesi içeri geliyor.ses sistemi audi ile kıyaslanmayacak derece kötü.belki bana denk gelmiştir ama ses sistemi aracı satmaya karar vermemdeki en büyük etkenlerden biri.passat ta elektronic el frenini çektiğinizde gürültülü bir ses duyarsınız vakum sesi gibi audi de bunu duymazsınız.vites topuzu ele tam oturur passat ta biraz incedir.anahtar audi de kalın ve ağırıdır.passat da hafif ve incedir.kısacası audi sizi bir kalite standardına alıştırıyoe ve kolay vazgeçemiyorsunuz.benim amacım yeni iş kurduğum için audi yi satıp daha ucuz bir araca binmekti o yüzden passat tercih etmiştim.yanlış yaptığımı anladım audi yerine gene passat ı sattım.bu saydığım olumsuzluklar sizin için önemsiz olabilir ma benim için önemli idi ve ben bu yönde karar verdim.

skoda yı ise bir şeyin bir yerine soktuğum yok.vw gurup 4 markadan oluşur.şahsım için sıralama audi , vw , seat , skoda şeklindedir.audi ve vw hariç diğer iki markanın kalitelerinin birbirine çok yakın olduğunu düşünürüm hep.skoda yı sona yazmam tamamen tasarımsaldır.seat audi çizgilerini taşıdığını için bana daha sıcak gelir.

asla marka fanatikliği yapmam, yapmayacağımda sadece fikirlerimi beyan ettim o kadar.

kişiler kendi tercihlerini yapmak ta özgürdür.ben ne olursa olsun alman arabalarını severim.vw gurup ve opel in yeri ayrıdır benim gözümde.diğer markalarda çok kaliteli araçlar yapıyorlar ama bana hitap etmiyor.çocukluğumdan beridir bütün markaları takip ederim.piyasadaki hemen hemen her aracı kullanmaşımdır.o yüzden kimse bana bilmeden yorum yapıyor gibi bir üslupla yaklaşmasın.ne yazdığımı ve niçin yazdığımı çok iyi bilerek yazıyorum.

burada yazdıklarım kimilerinin hoşuna gitmeyebilir ancak bu durum asla saygısızlık yapmayı gerektirmez.

sağlıcakla kalın;

iyi forumlar....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ağustos ayında 2010 model a4 160 hp multitronic 42.000 euroya arkadaşım tarafından alındı.(tabi ekstra donanımlatrı vardır yoktur onu bilmeden konuşuyorum)
    aynı aracın 2009 modeli ikinci elde nasıl 41.000 euro oluyor ben orasını pek anlamadım siz bence audi bayilerinden sıfırı için bir fiyat alın.
    a4 ve superb tercihinde aslında karar vermek bu kadarda zor değil.
    iki aracıda bir kullanın aradaki 14.000 liraya değermi değmezmi kendinizce tartın gerisi hikaye.
    ama superb yi herkes en azından bir kez incelemeli.
    burada bazı arkadaşlar aracı hiç incelemeden yorumlar yapmış.
    lütfen süperbyi bir inceleyin gerçekten muazzam bir araç olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilx

İki araç arasında dağlar yok sırf audi olsun diye 2. el alınmamalı bence

Aslında konunun özeti bu
  • almanya'dan bir test :
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilx

İki araç arasında dağlar yok sırf audi olsun diye 2. el alınmamalı bence

Aynen

Audi'nin en önemli üstünlüğü ülkemizde işe yarayan prestiji.

Bu arada skodanın amblemi konusundaki eleştirilere de katılıyorum,gerçekten bir revizyon gerek bu ambleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

ağustos ayında 2010 model a4 160 hp multitronic 42.000 euroya arkadaşım tarafından alındı.(tabi ekstra donanımlatrı vardır yoktur onu bilmeden konuşuyorum)
    aynı aracın 2009 modeli ikinci elde nasıl 41.000 euro oluyor ben orasını pek anlamadım siz bence audi bayilerinden sıfırı için bir fiyat alın.
    a4 ve superb tercihinde aslında karar vermek bu kadarda zor değil.
    iki aracıda bir kullanın aradaki 14.000 liraya değermi değmezmi kendinizce tartın gerisi hikaye.
    ama superb yi herkes en azından bir kez incelemeli.
    burada bazı arkadaşlar aracı hiç incelemeden yorumlar yapmış.
    lütfen süperbyi bir inceleyin gerçekten muazzam bir araç olmuş.

Arkadaşınızın aldığı standart donanım paketine sahip bir araç olabilir. Benim ilgilendiğim araç + donanıma sahip ve aynı özelliklere sahip araç için bayiden verilen teklif 45.450 euro kampanya fiyatı. Kampanyadan önceki fiyatı 50.000 euro civarında idi.

• 39.750 euroya Audi A4 alındı.
  • hayırlı olsun
  • Kazasız belasız güle güle kullanın.
  • Hayırlı olsun , kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
    Fotoğraflarıda bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.