Şimdi Ara

Yardim: Belcika da CS GO kasa acma yasagi iceri SSLI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam forumdaslar CSGO da pin2 cantasi var bende; fakat bunu acamiyorum Cunku Hollanda ve Belcikada kutu acmak yasak . bu yasagi nasil asabilirim

Yardim: Belcika da CS GO kasa acma yasagi iceri SSLIYardim: Belcika da CS GO kasa acma yasagi iceri SSLI

• Sebebi nedir acaba bilginiz var mı çok saçma bence neyse konuya gelirsek steam mağaza ülkenizi yasak olmıyan ülke yaptığınız taktirde sorunsuz şekilde açabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usi.

Sebebi nedir acaba bilginiz var mı çok saçma bence neyse konuya gelirsek steam mağaza ülkenizi yasak olmıyan ülke yaptığınız taktirde sorunsuz şekilde açabilirsiniz.
    Ingiltere ve belcika cikiyor tek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

Ingiltere ve belcika cikiyor tek

Alıntıları Göster
    o zaman ingiltere yap. redditte falan da böyle çözmüşler anca. ama hemen olmayabilir biraz beklemen gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usi.

Sebebi nedir acaba bilginiz var mı çok saçma bence neyse konuya gelirsek steam mağaza ülkenizi yasak olmıyan ülke yaptığınız taktirde sorunsuz şekilde açabilirsiniz.
    Kumara giriyor ya bu o yüzden yasaklanmasını istemişti bazı ülkeler oranlar falan da çok düşük oluyor ya ondan herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

o zaman ingiltere yap. redditte falan da böyle çözmüşler anca. ama hemen olmayabilir biraz beklemen gerekebilir.

Evde deneyecegim acaba kac gun bekletirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler location u england yapamadim yasakmis

baska cozumu olanlar var mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 36

beyler location u england yapamadim yasakmis

baska cozumu olanlar var mi
    VPN? Çok açmak istiyorsanız başka bir yerden arkadaşınıza verin o açsın size versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 7 Mart 2019; 16:1:37 >
  • steam üzerinden yasak olmayan bi ülke seçip değişmesi için talep verdim fakat belçikada olduğum için ülke değişmiyo

taşındığımda seçmeliymişim ülkeyi falan diyo başka bi çözümü var mı varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR'den bir arkadaşına at senin için açsın. Anahtar için de cüzdan kodu yolla gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 17 Ekim 2024; 23:54:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.