Bildirim
Yardim: Belcika da CS GO kasa acma yasagi iceri SSLI
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
21 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sebebi nedir acaba bilginiz var mı çok saçma bence neyse konuya gelirsek steam mağaza ülkenizi yasak olmıyan ülke yaptığınız taktirde sorunsuz şekilde açabilirsiniz. -
Ingiltere ve belcika cikiyor tekquote:
Orijinalden alıntı: usi.
Sebebi nedir acaba bilginiz var mı çok saçma bence neyse konuya gelirsek steam mağaza ülkenizi yasak olmıyan ülke yaptığınız taktirde sorunsuz şekilde açabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman ingiltere yap. redditte falan da böyle çözmüşler anca. ama hemen olmayabilir biraz beklemen gerekebilir.quote:
Orijinalden alıntı: 36
Ingiltere ve belcika cikiyor tek
Alıntıları Göster -
Kumara giriyor ya bu o yüzden yasaklanmasını istemişti bazı ülkeler oranlar falan da çok düşük oluyor ya ondan herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: usi.
Sebebi nedir acaba bilginiz var mı çok saçma bence neyse konuya gelirsek steam mağaza ülkenizi yasak olmıyan ülke yaptığınız taktirde sorunsuz şekilde açabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: [Eren]
o zaman ingiltere yap. redditte falan da böyle çözmüşler anca. ama hemen olmayabilir biraz beklemen gerekebilir.
Evde deneyecegim acaba kac gun bekletirler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler location u england yapamadim yasakmis
baska cozumu olanlar var mi -
VPN? Çok açmak istiyorsanız başka bir yerden arkadaşınıza verin o açsın size versin.quote:
Orijinalden alıntı: 36
beyler location u england yapamadim yasakmis
baska cozumu olanlar var mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 7 Mart 2019; 16:1:37 > -
steam üzerinden yasak olmayan bi ülke seçip değişmesi için talep verdim fakat belçikada olduğum için ülke değişmiyo
taşındığımda seçmeliymişim ülkeyi falan diyo başka bi çözümü var mı varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TR'den bir arkadaşına at senin için açsın. Anahtar için de cüzdan kodu yolla gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 17 Ekim 2024; 23:54:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X