Şimdi Ara

Yardım beyler!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 aydır araştırıyorum sonunda monster almaya karar verdim gittigimde gtx 950m lik modellerin eskidiğini yeniden üretilmiceğini söylediler aşırı saçma türk zekası işte bir işi de tam yapamıyoruz neyse 3000 tl ye kadar gaming laptop tavsiyelerinizi bekliyorum sağolun okuduğunuz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Monster'ı tavsiye etmem hocam. Ben 13 gün önce Abra A5 v6.2.1 aldım ve araştırmamı yaparken de ürünün fan sesi hakkında yapılan eleştirileri biraz göz ardı etmiştim. 1-2 gün önce de artık fan sesi rahatsız etmeye başladı youtube'da video izlerken bile fan duyulabiliyordu, ben de 15 gün iade süresi geçmeden bir an önce iade yapayım dedim. iade koşullarını araştırdım ve ürün kutusu zarar görmüş(koli bandı ile bantlanmış, üstüne kargo etiketi yapıştırılmış) ürünlerin iadesi kabul edilmediğini öğrendim. Ama ürünü aldıktan 5 gün sonra küçük bir nedenden dolayı hasarsız kutu ile yolladığım ürün elime ulaştığında iade koşullarının tam aksi biçimde koli bandı ile bantlanmış ve üstüne kargo etiketi yapıştırılmış durumdaydı. İadesi kabul olmaz korkusuyla çıkarmaya çalıştım ama yok, nafile. Resmen kutuya kalıcı zarar vermişler. Ben de durumu anlatan bir dilekçe yazıp ürün kutusunun içine koydum ve sabah ilk iş kargoya vereceğim. İadenin kabul edilip edilmediği ile ilgili bilgilendirmeyi de yaparım. Ama boşu boşuna strese soktu beni. Benim tavsiyem kurumlaşmış ve markası tanınmış bir ürün almandır. Müşteri hizmeti ne kadar iyi olursa olsun, her 2 haftada bir servise götürme gereği duyduktan sonra neye yarar.

• Msi ya da asus yönel

• http://www.vatanbilgisayar.com/toshiba-satellite-p50-core-i7-5500u-2-4ghz-8gb-1tbsshd-4gb-15-6-w8-1-notebook.html Bunun hakkında ne dersiniz peki şuan monsterdan tamamen vazgeçtim zaten bu söylediklerinden sonra :d

• Gaming laptopta SSD önemlidir hocam, göz ardı etme lütfen. 8 GB SSD'yi windowstan başka bi şeye kullanamazsın, ilerleyen zamanlarda da HDD'nin yavaşlığı canını sıkmaya başlar. İlla laptop i7 işlemcili olacak deme onun yerine 7. nesil bir i5 işlemcili laptop alabilirsin ama en az 128 GB SSD'si olsun. Yani ekran kartı ve SSD'deki değişimler aslında senin performansında gözle görülür fark yaratır, i7 ile i5'in 7. nesil işlemcileri arasındaki fark tolere edilebilir.
  • Sağlam bir cihaz aldım lenovo ıdeapad 700 diye.malum dolar arttı geç kalmak istemedim sağol yardım için tek ssd eksik onuda tamamlıycam yakın zamanda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.