Beyler artık dayanamıyorum 20 yaşındayım ama yetti artık elimi neye atsam taş oldu iş kurdum battım ünite gidiyim diyorum eğitim hayatım yerlerde liseyi zar zor bitirdim gelecek kaygım hassaslarda anksiyetem hadsafalarda artık, inşaatlarda çalıştım başka işler yaptım ama ne iş yaptıysam tutmadı çalışamadım bir yandan ailem baskı yapıyor artık dayanamıyorum kafayı yicem ya da intahar edicem anamdan babamdan 5₺ isteyemez oldum spor yaptım istikrara yakalamayasın o kadar özgüvensiz istikrarsız ve başarısızım ki hayallerimin altında ezilip duruyorum galiba kaderime yeni düşeceğim çok mücadele ettim ama olmadı kaybetmeye alıştım dayanamıyorum artık gece 2-3’e kadar gram uyku girmiyor gözüme |
İntahar edicem Artık beyler yardım
-
-
Namaza başla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 1 haftadır kılıyorum dostum ama içim yine huzursuz oluyor
-
Namaz bu durumları çözüyor mu?
Çözüyorsa başlayalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nofap+spor 21. gundeyim. senin ilacinda bu
hayatta ne olacağı belli olmaz , bir anda her şey düzelebilir..
intihar etmek mantıklı bir harekt değil kardeşim
-
Ankarada yasiyosan bulusup konusabiliriz
Ben de cok farkli sayilmam dertler konustukca paylastikca azalir
-
Yaparsın ya kendine güven olmadı deyip başka şeyler yapmazsan yanlış olur lise ile üniversite farklı çalışmak ile okumak spor ile çalışmak farklı.
Ya sen ne boş bir insansın? Her şeyi dine bağla. Aynen kardeşim marsdada deprem oluyor çünkü marslılar zina yapıyor ve namaz kılmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: pspsexer
göreceğin son şey bu olur...
namaz kılmayı eğilip kalkmak sananlar var
adı üstünde gençsiniz
ne gördünüz ki
yeni gördüm daha 20 yaşındayım yazmış birde
mücadele inadina dinsizlere yolsuzlara yalancilara karsi yasasin hi meeeeeeen
akillanin artik
hep biz mi düzeltelim
Çağ dışı zihniyetinizden bıktım usandım.
Namaz her şeyi çözüyorsa o zaman herkesin hayatının kusursuz olması lazım.
Yeter ne boş bir insansın sen bıktım senden, git dinini yaşayacaksan camide namazını kıl millete boş boş hikkayeler uydurup durma. Mide bulandırıyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sesimi duyup fikir yazan herkese çok teşekkür ederim şu anda iyiyim internet üzerinden psikolog arıyorum kendime bir kaç tane ücretsiz psikolog sitesi buldum oraya olabildiğince fikrimi yazıyorum namaz kıl diyen arkadaşlara şunu söylüyorum bir zaman sonra işler o kadar çıkmaza giriyor ki namaz ile beraber üzerimizde olan yük kalksada aslında hep içimizi huzursuz eden şeyler bulunuyor bu sorunu çözmek için namaz şart evet doğrudur ama psikolojik çözümlerde gerekiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun benimle aynı durumda olan arkadaşlarıma naçizane tavsiyem benim yaptığım gibi ücretsiz psikolojik destek için doktor bulmaları en azından derdinize bir cevap geldiğinde bu sizi rahatlatacak 3 senedir aşağı yukarı anksiyete ileri derece depresyon yaşadım hatta bir ara o kadar ilerledi ki artık dünyayı siyah beyaz görüyordum o âna kıyasla daha iyi durumdayım ama yine kötüyüm yani çok kötüyken aslında kötü seviyesine geçtim bazen düşünmek istemiyorum bir ara o kadar kötüydü ki kafamın içi susmuyordu gece uyuyorum ya sanki benim yansımam sürekli bana bir şeyler söylüyor gibi geliyordu
-
Derdini olabildiğince arkadaşına anlat, yaşadığın durumu kabul et ve para için çabala daha 20 yaşındasın bişeylerin tutmaması, olmaması, ters gitmesi o kadar normal ki en çok hata yapılıp öğrenilen yaşlardır bunlar, 40-50 yaşlarında değilsin en azından. İleride belki şu yazdıkların aklına gelecek ve kendine güleceksin herkes senin yaşadığın "yetersizlik" psikolojisine girdi. Kendini diğer insanlarla kıyaslama, belki de onlar daha iyilerle kıyaslıyor, daha iyiler de keşke daha iyi olsaydım kendini yetersiz görüyor bu sebeple intihar eden zengin/ünlü kişiler var. Ne kadar komik değil mi? Kime göre, neye göre iyiyim veya yeterliyim! Kendinle barışık ol, hiçbir şey sonsuza kadar kötü gitmez. Hayatta kalma iç güdün ve iraden sana bu yolda destek olacaktır. Sağlıcakla kal dostum.
Not: Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşçısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_6195 -- 6 Kasım 2022; 0:46:28 > -
Var olmanın yükünü taşıyamıyorum. Ölüm çare olsaydı cidden öldürürdüm kendimi. Kimse başarısız olduğu bir oyunu oynayarak mutlu olamaz. Oyunlarda oluşturduğun karakterini beğenmezsen silersin ama bu oyunda öyle bir imkan yok. 26 yaşına geldim. Her taraf yıkık dökük. Hayatta her şey dört dörtlük olmuyor ama bu kadar da kötü olmamalıydı be. Uyanışı olmayan bir kabusun içinde hapsoldum. Sana verebileceğim tek tavsiye intihar etmemen olur. Bu oyundan öyle çıkamazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X