beyler kız meselesi yardım lazım
beyler bi kızı beğeniyordum dün çalıştığı yere gittim ilkten mekanda yoktu bende herhalde yanlış mekana geldim diye bi anda rahatladım ondan sonra şak diye arkadaşıyla geldi elim ayağım birbirine girdi ne yapacağımı bilemedim heyecandan bir merhaba bile diyemedim sizce bir daha ne zaman gitmeliyim veya gitmemeli miyim ne yapmam lazım
beyler bi akıl verin inanılmaz kötüyüm
beyler hemen konuya giriyorum 21 yaşındayım hayatımda hiç beni seven biri olmadı arkadaşım yok sevgilim hiç olmadı son 7 aydır falan uzun zamandır bu duyguları bastırıyordum ama artık tutamıyorum galiba bende aspergerde var insalarla konuşamıyorum aslında o kadar kötü bi tipe falan sahip falanda değilim 1.86 boyum var bakımlı yakışıklı biri sayılabilirim diye düşünüyorum
artık ne yapacağım bilmiyorum son 1 haftadır günde 3-5 saat uyuyabiliyorum sabah saat 5-6 gibi kalkıyorum ve üzülüyorum keşke gece kalksaydım diyorum artık uzun uzun uyumak istiyorum bir şeyler belki inanmayacaksınız ama uzun zamandır çalışamıyorum işi gücü bıraktım felçli gibi takılıyorum şu biligisayarı açıp şunları zorla yazıyorum şu an.
kısacası inanılmaz vasat bi haldeyim baya kötüyüm gerçekten kendimi bu sefer çok derin bir umutsuzluk sardı çaresizlik sardı belki bu yaz sonu istanbuldan taşınıp başka şehre gidip bir iş bulursam 0'dan hayat kurarım ama onu da yapabilir miyim bu sorunlarla bilmiyorum bu arada üniversiteyede gitmedim okul hayatımda bok gibiydi hiç bir yer gelmedi
Boğada kaç x olur
20.000₺ altcoinlerde boğada kaç bin tl olabilir deneyimli arkadaşlar yazabilir mi
genel olarak yapay zeka ve yeni çoktan coinleri aldım.
İlişki tecrübesi olanlar yardım
Arkadaşlar 21 yıldır hiç sevgilim olmadı tipim fena değil ama olmuyor asperger sendromum olduğu için iletişim yapamıyorum insanlarla anamla babamla bile konuşamıyorum ama çok sıkıldım ve bi kız buldum kız aşırı soğuk yapıyor bazen ismimi bile söylemiyor tecrübesiz olduğum için ayar oluyorum biraz araştırma yaptım bazıları diyor kız soğuk yapıyorsa hoşlandığını belli etmemeye çalışıyor diyor falan bi de bu kozları anlamak hakikaten çok zor galiba
deneyimli kardeşlerim bana ne tavsiye eder soğuk yapma durumunu nasıl yıkabilirim gereksiz inatçı yapım yüzünden kafamdan gitmiyor kız ne yapmam lazım 😀
Askerlik hakkında
Arkadaşlar sağ dizimden ön çapraz ve menisküs ameliyatı oldum 2021 yılında doktor ameliyattan sonra menisküsün tutmaya bilir demişti takılırsa falan gel menisküsünü alırız demişti özellikle son 1 senedir dizimde takılma oluyor denizde yüzdüğüm zaman inanılmaz ağrı vesaire oluyor sağ arka üst baldırımda çekme vesaire oluyor uzun süre yürüyemiyorum ameliyat olduğum günden beri hiç koşmadım koşmaya korkuyorum askerlik muayenesinde çürük raporu vesaire verilir mi askerlik durumuma engel olur mu
İntahar edicem Artık beyler yardım
Beyler artık dayanamıyorum 20 yaşındayım ama yetti artık elimi neye atsam taş oldu iş kurdum battım ünite gidiyim diyorum eğitim hayatım yerlerde liseyi zar zor bitirdim gelecek kaygım hassaslarda anksiyetem hadsafalarda artık, inşaatlarda çalıştım başka işler yaptım ama ne iş yaptıysam tutmadı çalışamadım bir yandan ailem baskı yapıyor artık dayanamıyorum kafayı yicem ya da intahar edicem anamdan babamdan 5₺ isteyemez oldum spor yaptım istikrara yakalamayasın o kadar özgüvensiz istikrarsız ve başarısızım ki hayallerimin altında ezilip duruyorum galiba kaderime yeni düşeceğim çok mücadele ettim ama olmadı kaybetmeye alıştım dayanamıyorum artık gece 2-3’e kadar gram uyku girmiyor gözüme
çok sıkışık durumdayım akıl lazım yardım
Arkadaşlar 20 yaşındayım üniversiteye gidemedim iş kurdum ancak kapatıcam galiba ekonomik şeyler malum artık maliyete gücüm yetmiyor ailem işe gir diye zorluyor ama bir işte çalışmak hem maaş hem zaman orantılı olarak çok mantıksız geliyor üniversiteye gideyim diyorum ama valla soru çözemiyorum öyle ağırıma gidiyor ki anlatamam ailemde işe gir diye baskılıyor heryerden baskı yiyorum bir yandan 2024
de askerlik tecil sürem bitiyor ne yapıcam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim en azından sınava zorlayım ülke biraz normale dönene kadar hemde ailemin gönlü olsun ve askerlikten biraz daha zaman kazanmak için gitmek istiyorum kimi zaman kimi zaman öyle boğuluyorum ki başka bir şehre gidip 0'dan hayat kurmak istiyorum allah aşkına bir akıl fikir verin nasıl kurtulabilirim bu sıkışmışlıktan
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.034 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic