beyler hemen konuya giriyorum 21 yaşındayım hayatımda hiç beni seven biri olmadı arkadaşım yok sevgilim hiç olmadı son 7 aydır falan uzun zamandır bu duyguları bastırıyordum ama artık tutamıyorum galiba bende aspergerde var insalarla konuşamıyorum aslında o kadar kötü bi tipe falan sahip falanda değilim 1.86 boyum var bakımlı yakışıklı biri sayılabilirim diye düşünüyorum artık ne yapacağım bilmiyorum son 1 haftadır günde 3-5 saat uyuyabiliyorum sabah saat 5-6 gibi kalkıyorum ve üzülüyorum keşke gece kalksaydım diyorum artık uzun uzun uyumak istiyorum bir şeyler belki inanmayacaksınız ama uzun zamandır çalışamıyorum işi gücü bıraktım felçli gibi takılıyorum şu biligisayarı açıp şunları zorla yazıyorum şu an. kısacası inanılmaz vasat bi haldeyim baya kötüyüm gerçekten kendimi bu sefer çok derin bir umutsuzluk sardı çaresizlik sardı belki bu yaz sonu istanbuldan taşınıp başka şehre gidip bir iş bulursam 0'dan hayat kurarım ama onu da yapabilir miyim bu sorunlarla bilmiyorum bu arada üniversiteyede gitmedim okul hayatımda bok gibiydi hiç bir yer gelmedi |
beyler bi akıl verin inanılmaz kötüyüm
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Uzaktan eğitim var buna rağmen staj arayıp çalışmıyorsun dicektim de üniye bile gitmemişsin
Benchi sormama gerek bile yok muhtemelen yoktur
Tek önceliğin karı olmuş
Benim sanki arkadaşım vardı
Aylarca çalıştım
Karı da yoktu
Senin önceliğin karı olmuş karı bakıyosun git kendi işini kur kendine yeni bi hayat başlat para yap
En azından programcılık oku
Yazılım öğren veya testçi ol
Kendine bi çeki düzen ver
3 senedir naptın üniye de gitmediysen
Hiçbir ortama girmeden nasıl arkadaş bulacan
Uzun vadede karına nasıl bakacan
İşsiz adama karı mı bakar
Görücü usulü biriyle evlenirsin
Sonra bi bakmışın karı yok
Zuhahhahaha
Muhtemelen thirtyone da yapıyorsundur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 8 Mayıs 2023; 9:8:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konfor alanından çıkman sosyalleşmen lazım her türlü. Eğer ciddiysen özelden yaz taktikleri vereyim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5FE463906 -- 22 Mayıs 2023; 16:7:7 > -
dostum sana hayatımı anlatıyorum bak şimdi
18 yaşında liseden mezun oldum sonra Amazon’dan ticaret yapmaya başladım zamanla iç piyasada da işler yaptım eğitimler aldım spor aletlerim var geçen sene kasım ayı gibi elimde olan 4 şirketi kapattım ve sattım anladın mı aynı zamanda kripto tarafında yatırımcılık yapıyorum yoğun bi hayatım vardı ama son 1 senedir artık ülkeden midir nedir aşırı derece kendimi çaresiz hissediyorum girişimci depresyonu yazarsan internete bunun hakkında bilgiler okursun büyük ihtimalle bende şu an böyle bir durum var.
21 yıldır sevilmedim ne annem ne babam inşaatta çalışarak iş hayatına başladım en dipten tırnaklarımla kazıyarak bir şeyler yapmaya çalıştım 3 senedir bunlarla uğraşıyordum ama içimde bir sevgi eksikliği var gibi ve bir eş arıyorum yanıma çünkü bana tekrar çalışma hırsı vereceğini düşünüyorum hiçbir zaman bir kitabı kapağına göre yargılama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşte sen busun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkede şu an herkes depresif, kendini sevmeye başlaman lazım, onu çözmeden başka biri gelmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X