Şimdi Ara

Yardım Bi zahmet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siemens c62 hakkında biraz bilgi verirmisiniz nasıldır nedir ne deildir fiyatı ne civarıdır yada o fiyat civarına (250-300 mio) arası ne alabilirim ne tavsiye edersiniz 2. el piyasası nasıldır data kablosu filam resim kalitesi iyi yanları kötü yanları eksiklikleri falam filam gibi yardımcı olurmusunuz..

• c62 ile ilgili yapılan yorumlar (alıntı:hepsiburda.com)

Daha iyisi olabilirdi. 09.02.2004
    Ekran ve ses özellikleri çok iyi, hareket tuşaları oldukça kötü,hafızası 1.6 Mb olmasına rağmen java olmaması çok büyük dezavantaj. Serkan
    İstanbul

memnun kalacağıma inanıyorum. 29.12.2003
    c62'de bana göre tüm özelliklerin olduna inanıyorum ve bize böyle bir imkan tanıdığı için hepsiburada.com'a teşekkürlerimi iletmeyi bir borç bilirim
    İstanbul

fiyata göre iyi 30.03.2004
    C62' nin ekranı çok net, cözünürlüğü çok iyi. Ama kaydettiğimiz sesin 30 sn. ile sınırlanması, kaydetilen sesin melodi olarak kullanılaması, kişiye özel çağrı melodisi kullanamamak eksik yönleri. Ayrıca USB data kablosunun şu ana kadar piyasaya sürülmemesi de bir başka eksik yönü.
    Faruk Çakmak, Yaş :11.10.1975

Mükemmel 31.01.2004
    İşte Siemens budur. Aynı telefon NOKIA nın olsaydı fiyatı en az 500 Milyon olurdu. Telefonun tek eksiği tuş kilidinin maximum rahatlığı sağlayamıyor olması. Ama yine de idare eder. Telefon alcaklara kesinlikle öneririm.
    Kocaeli

• saolasınya başka yorumlar bekliyorum şimdiden sağolun
  • Yorumlar biraz yalan yanlis olmus, Nokia nin daha iyi özellikteki telefonlari 300-400 civari 0km, ayrica ekran da muhtesem bir çözünürlüge sahip degil, STN tipi we de 128x128 4096renk, tus takimini bilemem ama JAVA we kizilötesi yok çok kötü bunu alacak insanlara 7210 öneririm, ses kayit yok ama diger özellikleri daha iyi
  • O sitedeki yorumlara pek güvenmeyin..Ürünü satmak için yapıyorlar..Ben iki üç cihaz hakkında yorum gönderdim ama hiçbiri yayınlanmadı..
  • c62 alırsan bence hiç memnun olmazsın. java yok telefonda, yazılım yükleyemiyorsun yani.hiçbir şekilde..
  • Bence o fiyat araligindaki Siemens leri geç, Nokia 7210 370milyon net.te ama spot daha ucuza gelir arkadas yurtdisindan 260milyona getirtti nasil becerdi bn de bilmiorum onun disinda illa siemens diyorsan S55 al 300milyon ama ekranin senin için bir önemi olmamasi lazim çünkü STN-101x80-256renk.. ama BT, kizilötesi, java war
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya da spot n-gage almak güzel olur. spot ne kadar olur bilmiyorum ama 400 milyondan ucuza işletim sistemli telefon bulunmuş olur
  • abi ille siemens diyosan s55 olabilir. 275 milyon peşin 2 yılgarantili. + data kablosu hediye geliyo
    m55 istersen görüntüsü daha kaliteli ama BT , IRDA yok.
    her ikisi de C62 den daha iyi
  • m55 öneririm 4096 renk olduğu için s55 se 256 renk artık antika
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.