Şimdi Ara

yardım bilgisayar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayar ilk açıldığında yazılar geliyor ve orda kalıyor kesinlikle ileri giymiyor(Biosun sürümü söylediği,Ekran kartının,işlemciyi söylüyor daha sonra ram sayıyor sayma işi bittikten sonra daha sonra orda kalıyor)

• tam olarak hatanın ne olduğunu yazarsan daha cok yardimci olabilirim. Eğer düşündüğüm olay ise bios pilini bir değiştir ve setup' a girip işlemci ayarlarini kontrol et ve save and exit yaparak çik. Yinede hatanın tamamini yazarsan daha cok yardimci olurum...
  • 2 hafta bılhgısayar acılmamıstı... ramlerı sayıyor ve orda duruyordu...
    en sonunda USB gırısını uzatmak ıcın taktıgım ara kablodan oldugunu anladım.. bılgısayarın arkasındakı kabloları sök. sadece monıtorun kablosu kalsın bakalım acılcak mı. ardından sırayla takarsın... mouse veya klavyeden olabılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSS_02 -- 8 Nisan 2005, 21:25:35 >
  • sanıyorumki sürücülerden birisinin yerini dğeiştirdin ve via chipsetli bir anakart kullanıyorsun. cihaz ayarlanmış olan configrasyon dışında bir durum algıladı ve seni uyarmaya çalışıyor. biosu resetle ve tekrar ayarlarını yap...
  • tam olarak ne yazdığını yaza bilir misin
  • yahu hıc bır sey yazmıyormus.. yanlıs anlamadıysam

ram ı sayıp IDE taramasına gecmesı gerekırken o sırada donuyor. IDE taramasına gecmıyor
  • benden sana bi tavsie eğer makinanın kapakları kapalı ise we uzun süreden beri böle ise kasayı ac we komporesörle hava tut bu benim daha önce basıma geldi pc kitlenmesi cok toz dolunca pc inin içi böle kalıyodu sen dediğimi ya bilgisayarının içini bi temizle eğer olmazsa bana pm den mesaj at hadi kolay gelsin bye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarımı açıyorum ram sayıyor
    daha sonra orda kalıyor
    kesinlikle xp ye gecmiyor

birde cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
  • kardesim sana bi sey sorucam kullandıgın anakartın modeli nedir acaba.. Bi hard diskin İde kablosunu cıakr bakalımm öle dene tekrar yaz ..Disktede olabilir dediiim gibi bidene
  • Benim de anladığı IDE taramasını geçemiyor. HDD hariç diğer IDe cihazları sök bir de öyle dene
  • ee neler yaptın ?? onerıler ıse yaradı mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.