Şimdi Ara

[Yardım]Bu problem hakkında bilgisi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni kasa ve ekran kartı aldım. Daha sonra anakart ve diğer bileşenleri taktıktan sonra açtığımda disk gözden geçirme çıktı ve geçirmesini bekledim. Gözden geçirme bittiğinde pc reset attı ve daha sonra masaüstü gelmeden tekrar başa döndü.daha sonra format atmaya çalıştığımda gördüm hard disk komple boş görünüyor ve başlangıçta 2 format hata verdi neyse sonra bir şekilde attım formatı ama su an pc her zamankinden farklı çok çok yavaş açılıyor ve masaüstü hazırlanıyor gibi şeyler çıkıyor ve açıldıktan sonra da ciddi derecede yavaş ve arada saçma şekilde kapanabiliyor. Ben hdd kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ama bilgim yok bu konularda.
    sorun nerde olabilir yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Selam, sorun buyuk ihtimal hdd kaynakli gozukuyor, eger deneme imkanin varsa baska bir hdd ile dene. (Elinde tasinabilir bir hdd varsa ve icindeki bilgiler cok onemli degilse, kutuyu acip hdd ile test yapabilirsin. Verileri kaybetmeden de windowsu kurabilirsin.) Bunu, eger sorun hdd degilse yeni bir hdd alip masraf yapma diye dedim.

Yada baska bir bilgisayarda test imkanin varsa, senin bilgisayarinin hddsini tasinabilir hd kutusuna takip, harddiskini kontrol edebilirsin harddisk kontrol programlari ile.
    Harddisk kutun yoksa 20 tlden basliyo, sana uygun olani alabilirsin.
    http://www.vatanbilgisayar.com/arama/hizliErisim.aspx?lang=tr-TR&tip=U&kat=271&text=hard&srt=UP

@NeoSky2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.