Şimdi Ara

Yardım:Çin malı telefona nasıl ROM atılır.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon modelim Thl W8+ yada W8s diye geciyor ciyanogenmod larındab birini ozellikle s4 temalı olanı nasıl uygun bir rom olup olmadıgını anlayabiliriz. Ve bu tip bir telefona nasıl rom atarız. Şimdiden teşekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende kaç gündür uğraşıyorum bulamadım. Bende de s4 clon var mtk6589 çipsetli nasıl uyumlu rom bulacağım bulamadım
  • Evet; bilen biri bir yardım edebilir mi?
  • Tesekkurler bu 4.2.2 jb sasung style i begendim simdi android surum 4.2.1 bendeki bu 4.2.2 mi olacak yoksa rom 4.2.2 icin mi bir de 4.2.2. 1gb ram thl w8+ da kasma yapar mı? Ve bu rom u kurarken sadece recovery modda acsak oluyor demi ekstra bir seye ihtiyac yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sura2334 -- 31 Ekim 2013; 17:59:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sura2334

Tesekkurler bu 4.2.2 jb sasung style i begendim simdi android surum 4.2.1 bendeki bu 4.2.2 mi olacak yoksa rom 4.2.2 icin mi bir de 4.2.2. 1gb ram thl w8+ da kasma yapar mı? Ve bu rom u kurarken sadece recovery modda acsak oluyor demi ekstra bir seye ihtiyac yok?

öncellikle ben başka bir tel kullanıyorum.rom yüklemeden önce kullandığın romu yedek almanı öneririm.yükleyeceğin romun talimatları vardır cwm yada flashtoll gibi.kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recovery mevcut telin kendi recoverysiyle backup aldım ama anlamadıgım recovery backupı 541 mb dedi tele 276 mb gibi birsey attı. Orayı anlamadım

@hasanefe10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sura2334 -- 31 Ekim 2013; 21:52:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.