Şimdi Ara

(Yardim) Ddr2 256-512 mb nvida

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 2 gb ddr2 667mhzlik ram alacagim bu rama uygun bi ekran karti onerir misiniz q?İlla ram ddr2 diye ekran kartida ddr2 olmak zorunda mi ? Ddr3 olsa ramle cakisir mi veya uyumsuzluk olur mu ?

Oynamak istediklerim Postal 3 ve AC 1 i high da acsa yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excusive12 -- 5 Mayıs 2014; 0:15:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• excusive12 E kullanıcısına yanıt
    Ramle ekran kartının alakası yok sistemın parcalarını detaylıca yaz yardımcı olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excusive12

Ben 2 gb ddr2 667mhzlik ram alacagim bu rama uygun bi ekran karti onerir misiniz q?İlla ram ddr2 diye ekran kartida ddr2 olmak zorunda mi ? Ddr3 olsa ramle cakisir mi veya uyumsuzluk olur mu ?

Oynamak istediklerim Postal 3 ve AC 1 i high da acsa yeter.

ekran kartının ram hızları ve çeşitleri senin ramlerle ilgili olmaz
  • Arkadaşlar ana kart bu bilgilere buradan bakabilirsiniz.

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?detailid=857&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=20&LanID=0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flood oluyor ama arada kaynamasin konu bu hafta alacagim ...

Hangi ekran kartini onerirsiniz ddr2 olmak sartiyla...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam işlemci modelinizi ,psu modelınızı,kac gb ram oldugunu yanı kısaca kasanın ıcındekı putun parcların modellerını soyleyınkı yardımcı olayım.Ayrıca monıtorunuzun cozunurlugu nedır?Vgamı hdmı dan mı baglıyorsunuz?

Benım ıcın onemlı olan monıtorunuzun cozunurlugu ,baglantı seklı, ram mıktarı,ıslemcı modelı ve psu nuzun gucunu bılmem gerek.Ona gore yardımcı olayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi kasa hic dgismedi orada yazili olanlarin aynisi ve kasa lcd tv ye vga ile bagli .

Tahminen alacgimla beraber 3 gb ram 667 mhzlik .
    İslemci ve psu gucu nerden bakabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excusive12 -- 5 Mayıs 2014; 22:15:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS 256 MB ATİ 9550 GE
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Blgisayara sag tıkla ozellıkler de orada ıslemcı ve ram bılgısı yazar.Psu ıcınde kasayı sokup asagıdakı resımde ustunde hıghpower yazan parcanın modelını soyle.

(Yardim) Ddr2 256-512 mb nvida

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headbanger_Kerry -- 5 Mayıs 2014; 22:23:27 >
  • Su an kasaya erismem mumkun degil ben sizi ozelde facemi versem orda yarin daha ayrintili konussak yoksa kimse yardim etmeyecek valla bilgisayarciya kalicam .

Bu eski konum resimler belki yardimci olur

donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91367572&p=1#91367572

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excusive12 -- 5 Mayıs 2014; 22:32:19 >
    O bilgisayar oyun oynatamaz yeni bir pc almak ıcın para bırık tırmeye basla.Amd sentlon ve 1 gb ram.Hıc ugrasma parana yazık.
  • Nasil zaten yeni oyunlarda gozum yok ram 3 gb yapcam ekran karti onermenizi istiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excusive12 -- 5 Mayıs 2014; 22:43:04 >
    İşlemcin baya eski.Yani degısmesı sart.Dolayısıyla anakartta degısecek ve ramlerde.Dolayısyla butun sıstem degısmesı lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.