Arkadaşlar seyir halindeyken dümdüz giderken direksiyon sağa ve sola belli bir ritimle hareket ediyor. en son debriyaj balatası değişimi oldu. ondan sonra kullandığımda bu sorunu yaşadım. neden olur acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: ingazi
Arkadaşlar seyir halindeyken dümdüz giderken direksiyon sağa ve sola belli bir ritimle hareket ediyor. en son debriyaj balatası değişimi oldu. ondan sonra kullandığımda bu sorunu yaşadım. neden olur acaba ?
bir ara yaylaya giderken bende de aynısı oldu.Sonradan kendi halinden geçti..
Balans ve rot ayarları standart dışına çıkmış olabilir :) Yada düz yoldaki eğim vesaire direksiyonu oynatıyo :)
Paspas direksiyon miline değmiyor değil mi?
yoldan vs den değil her gün gittiğim yol zaten biliyorum. @kesbi dikkat etmedim araba bugün bende değildi. @burakkagan öyle yapıyoruz idare ediyoruz şimdilik
teşekkür ederim
Balanslarına baktır, muhtemelen jant bir yere çarpıp eğilmiştir veya lastiğin içindeki çelik tellerde kopma vardır.
lastik havalarına bak jantlardan birinde yamukluk var mı ona bak ön fren balatalarına baktır ve rot balansa baktr
rot balansını kontrol ettir büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor..
Direksiyon kutusuna kadar gitmeye gerek yok rot degil araciniz balans ayari istiyor, bozulmus porya bilyesi jant egilmesi hatta lastik hava basinci bile etkileyebilir anadolu yakasinda iseniz biryer onerebilirim
sorun dediğiniz gibi balans ayarında sanırım. teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme