Bende econ mc8000u-s usb adsl modem war, bu modemin tt icin ayarlari yuklerken otomatik olarak yapiliyo ama ben dnsleri deistirmek istiyorum. ethernet modemlerde oldugu gibi 198.162.1.1, 10.0.0.2 gibi bir ip girerek modemin konfigurasyonuna ulasamiyorum Bu ayarlari nasi deistirebilirm, bu modemi kullananlar yardimci olabilirseniz sewinirim..
Modemin ayarlarını değiştirmek için denetim masasındaki MC8000U-S DSL simgesini tıkla. Sonra Alt+A veya Alt+C tuşlarını kullan. Dns ayarları ise ağ komşularından yapılır.Kolay gelsin
ethernet olmadıgı icin 10.0.0.2 gibi modem sayfaları olmaz ...
saolun modem ayarlarina ulastim ama ama hala su dnslerin nerden deistigini bulamadim
"MC8000U-S DSL Wizard" adlı simgeye tıkla config de yap kardeş...
quote:
Orjinalden alıntı: PijaJE
"MC8000U-S DSL Wizard" adlı simgeye tıkla config de yap kardeş...
Buradan sadece .ins uzantili dosyalar yuklenebiliyo ben de, bu dosyayi mi editleyerek dnsleri degistirmeliyim
Yardimci Olayim Kardes ... Bende ayni modemi kullaniyorum... Masa ustundeki Ağ Bağlantılarım ikonunun ustunde sağ tıkla ve ozelliklerine gir... Ordan MC8000U-S DSL bağlantisinin ikonu ustunde tekrar sağ tus ve ozellikler.. Orda sana Bulunduğun ilin alan kodunu soracak saedece Kodu gir ve tamam ı tıkla daha sonra cıkacak ekranada tamam de...
Su anda ekranda olan pencerede Ağ İletişimi sekmesine tıkla ve ordan İnternet İletişim Kurallarını secip özelliklerine gir... Daha sonra ip Kısmını otomatik olarak bırak Eger Tek Pc kullaniyorsan Tavsiyemdir ve 1. dns 213.139.192.2 2. dns 212.156.2.70
Ayarla Ve dilediğince Kullan Eger baska bir problem cıkarsa Bunlari yaparken Forumu takip edicem .. Saygılar