Şimdi Ara

YARDIM EDİN LÜTFEN:..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonu samsung s 8000 teelfonuma multiloader ile fw yükelrken elektirkler gitti ve telefonum açılmıyor yeni fw de yüklenmiyor napcam :S

• arkadaşlar lütfen ya yokmu yardım edecek biri ? :( :(
  • Kardeşim Aynı Sorun Bende De Oldu . Ne Kiesten Ne De Multiloader Dan Güncellemeyi Yapamazsın. Acil Kurtarma Modunada Girmeyecektir Büyük İhtimalle. O Yüzden Boşuna Uğraşma Servise Ver. Hatta Ben Samsung Türkiyeye De Mail Attım Onlarda Servise Gönderilmesi Gerektiğini Söyledi .

GT-S8530 model cihazınızın detaylı bir şekilde kontrol edilebilmesi için yetkili teknik
    servislerimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Cihazlarımız ve aksesuarlarımız ithalatçı firmalarımız Samsung Electronics, Telpa, Başarı,
    Anadolu Elektronik, C5 Electronics, Brightstar Electronics tarafından getirilmektedir ve 2 yıl
    garanti kapsamındadır. Bir arızası olduğunda Samsung Servis Merkezi, Başarı ve Telpa yetkili
    teknik servislerimiz tarafından bakım onarım hizmeti verilmektedir.

Samsung Electronics olarak yasal ithalatçılarımız tarafından getirilmeyen ürünlere destek v
    eremediğimizi belirtmek isteriz.

Samsung Customer Support Center.

• arkadaşım telefonum garantili değil yurt dışı napcam :(:(
  • o zaman sıradan telefonculara gidip sor yapanlar var diye biliyorum ama 70 75 tl fiyat çekerler
  • :( :( :( of yawww yanlız flashlamı kısmıda açılıyor flashlamanın ortasında donup kalıyor eror veriyor secrutry failed diyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.