Şimdi Ara

yardım edebilcek birisi varmııı :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle forumda yeni oldugumu belirteyim ve konuyu yanlış yere açmış olabilirim bunun ıcın özur dılerım sımdıden..yaklasık 3 ay önce media marktten toshiba satellite l655-183 i5 işlemcili bi dizüstü aldım ama aldıgıma pişman olmaya başladım sorunum su ki bilgisayar cok basit işlemlerde kasıyo en basıt ornegı facebook acık ve muzık dınlıyorum 5-10 sn kasıyo hot pursuit oynadım 1 ay once hıc kasmdı pes de aynı ama cok basıt ıslemlerde kasıo virusde cıkmadı bı kac prgram ındırıp tarattgıımda bilgisayardan cok fazla anlamam bana lutfen bırısı yardım etsın yoksa kafayı yıcem..

• Leptopu alırken özelliklerine bakmadın mı? Bi format sorunu biraz halleder ama yine doldurursan içini yine kasar.
  • format atabiliyorsan format atıp bir dene, atamıyorsan servisine götür.
  • aldıgın güne sistem geri yükleyip denemeni tavsiye ederim
  • bilgisayarına format at ve haftada bir defrag ve scandisk yap sağlıklı çalışmasını istiyorsan
  • Arkadaş pc den o kadar anlamadı için buradan sormuş format konusunda bilgilendirelim diyecemde cd si felan yoktur.. en mantıklısı şimdilik deneme vahabında başlat >programlar>donatılar>sistem araçlar > sistem geri yükleme ;) eski bir tariheeee
  • cevaplar ıcın tesekkurler... durum şöleki recovery olayı çalışmıo silinmiş gibi bişeyler dio format atamadım makınaya cd falanda yok :S özellikklerine tabıkkı baktm ıyı oldugu ıcın aldım zaten

İşlemci Markası Intel®
    İşlemci Tipi Core™ i5-460M İşlemci
    İşlemci Hızı 2,53 / 2,80 Turbo GHz
    İşlemci Cache 3 MB L2 cache
    İşlemci FSB (Veri Yolu) 1066 MHZ FSB
    Ekran Çözünürlüğü 1.366 x 768
    Ekran Kartı ATI MOBILITY RADEON™
    Ekran Kartı Hafızası 1GB Paylaşımsız, 2,267 MB'a kadar DDR3 kullanılabilir grafik belleği
    Grafik İşlemcisi HD5650 HyperMemory™ teknolojili
    HDMI Var
    Sistem Belleği 4GB (2GB + 2GB) DDR3 RAM
    Bellek Tipi DDR3 1066 MHz
    Max Bellek 8 GB
    Disk Kapasitesi 500 GB
    Disk Hızı 5.400 rpm
    bunlar yeterlımı bılmıorum ama l655-183 yazdgında bulabılrssın zaten...sistem geri yuklemeyıde denedım ama sorunum cozulmdı cunku 1 ay oncesının geri yuklemesı var bu sorun 2 aydır vardı ama rahatsız edıcek kadar deıl cmurtsı gunu goturucem ama bu ozellıktekı bılgısayarın kasması donması cok basıt ıslemlerde benı cıldırtıo o kadar para verdım almadan oncede ınceledım ama genede sorun yasadım..ayrıca bazen cok nadır muzık dınlerken 1 sn lık bı takılma oluo tırtt dıe bu neden olabılır fıkrı olan varsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • win 7 ultimate mi kurulu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtue34

win 7 ultimate mi kurulu ?

nerden anlıcam bunu :S home premıum yazıo sadece :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: underground_boss

quote:

Orijinalden alıntı: Virtue34

win 7 ultimate mi kurulu ?

nerden anlıcam bunu :S home premıum yazıo sadece :S

Bilgisayarımın üstüne sağ tuş özellikler yaptığınızda kurulu işletim sistemi yazar ... windows sürümü home edition mesela ;)

fakat makinan güncel bir makina kasmasında bir neden olmalı nod 32 ile tarat bi öncelikle olmadı aldığın yere geri götür
  • Servise götürürsen format atmak için 40 TL (tarife değişmedi ise) istiyorlar ona göre aklında bulunsun. Veya bu işlerden anlayan biris var ise ona format attır hem de öğrenirsin.
  • internetten ilaçlı win7 ultimate indir bütün dertlerine derman olur araştırırsan biraz nasıl kurulduğuna dahil bilgiler mevcut ve çok basit gerçekten win7 kurmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtue34 -- 5 Mayıs 2011; 13:20:28 >
  • yuzbaşı doğru söylüyor bir şekilde win7 al bence :) daha mantıklı dedıgı gıbı formatıda kolay
  • avast ve ad-aware kurdum tarattım son 1 gundur hıc kasmadı makına bakalım böle devam edrse sorun yok gıbı ama tekrarr devam ederrse sorunum hıc urasmıcam servıse göturup format attırıcam tesekkurler hepnızee
  • İyi sevindim senin adına sorun kalmamıştır umarım bunu arada bır tarattırman daha mantıklı olucaktır ve ılerleyen gunlerde dısk bırlestırıcı felan yaparsan pc normal sevıyede senı götürür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

İyi sevindim senin adına sorun kalmamıştır umarım bunu arada bır tarattırman daha mantıklı olucaktır ve ılerleyen gunlerde dısk bırlestırıcı felan yaparsan pc normal sevıyede senı götürür :)

şimdilik yok gibi bakalım inş olmazda tesekkurler;) :)
  • Sistemin iyi sistemde sorun yok.Büyük ihtimal virüs trojan vs bişe olabilir.Combofix ile taratmayı dene.Spybot ya da spyware terminator adware gibi yazılımlar ile bilgisayarı bir tarat bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlprouser

Sistemin iyi sistemde sorun yok.Büyük ihtimal virüs trojan vs bişe olabilir.Combofix ile taratmayı dene.Spybot ya da spyware terminator adware gibi yazılımlar ile bilgisayarı bir tarat bakalım ne olacak.

son zamanlarda revaşta olan bir durum oldu bu olay ne hikmetse net aleminde son derece muaazzam virüsler dolaşmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlprouser

Sistemin iyi sistemde sorun yok.Büyük ihtimal virüs trojan vs bişe olabilir.Combofix ile taratmayı dene.Spybot ya da spyware terminator adware gibi yazılımlar ile bilgisayarı bir tarat bakalım ne olacak.

simdilik sorun yok ama genede bı taratıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.