Şimdi Ara

Yardım edebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben mu server kurdum web sitesini kurdum ama serveri muserverstartup ile başlatınca 8.exe de hata veriyor "LoginServer connect fail" diye yardım edebilir misiniz? neden böyle bir hata veriyor

• ip ayarlarını kontrol et..
  • kardeşim her türlü ip denedim belki atladığım olmuştur bilmiyorum 1 haftadır uğaşıyorum gece gündüz 97d kuruyorum tek sorun bu kaldı bildiğimiz gibi bir 192.168.1.2 gibi ipler var birde global ip değişen ip var bunları nasıl hangi dosyalara yazacağım biliyor musun? neyi nereye of
  • d:\muserver\CS\Connectserverlist.dat
    d:\muserver\CS\data\Connectserverlist.dat
    d:\muserver\CS\data\Serverlist.dat
    d:\muserver\Data\IpList.dat
    d:\muserver\Data\Lang\chs\commonloc.cfg
    d:\muserver\Data\commonserver.cfg

D:/Muserver/Links bölümüne giriyoruz
    karsımıza 8 adet link çıkacak bu linkler serveri çalıştırmaya yarar 4. linke sağ tıklayıp hedef bölümündeki
    D:\Muserver\JoinServer\JoinServer.exe /p52321 /ca10.0.0.110 /cp55557 yazan yerde ip göreceksiniz benim örneğim 10.0.0.110 .... buraya makina ipini gireceksiniz
    ve 8.linkide sağ tıklıyoruz
    bu sefer hedef bölümünde yine
    D:\Muserver\GameServer\GameServer.exe 10.0.0.110 52321 10.0.0.110 52234 55901 gibi olacak yine bu ipleri kendi makinemize uyarlıyoruz
  • bu makine ipsi dediği çalıştır cmd ve ipconfig yazınca çıkan ip değil mi?
  • kardeşim yardımların için teşekkür ederim sana sorunu çözdüm sorun muserverstartupda heralde öyle düşünüyorum muserverstartup ile başlattığımda serveri en sonda hata veriyor gameserverde ama linkleri tek tek çalıştırdığımda vermiyor açılıyor server şimdi tek sorun port açmak :S ama everest sg-1500 de yok o internetin altını üsütne getirdim yok:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.