Şimdi Ara

yardım eden yok muuuuuuuuuu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bitirme projem : KUAFÖR PROGRAMI. bunun için web-cam den çektiğim bir resmi bir dosyaya kaydedip 1 butona bastığımda çağırmam gerekli.bana bu konuda yardım edebilirmisiniz.............

• onu yapabilmen için veritabınında resim kaydetmen gerekli. istediğin zmn normal bir data gibi resmi çağırabilrsin resim gösterimi için kullanılan araçlar ile.

programı yazağın dilde , veritabanına nasıl resim kaydedilir diye bir araştırma yap.

ama benim dediğim önce web cam den resmi çekeceksin . sonra program içersinden bir komut ile de resmi programa ekleyeceksin.
  • resmi c sürücüsüne aktarıp çağrabiliyorum . ben saç programı yapıyorum. takıldığım nokta ise resme ölçüler verip direk butona bastığımda formda görüntülemek.çünkü saç modellerinin üstüne tıklandığında resim üzerinde kullanıcının büyültme - küçültme işlemleriyle uğraşmasını istemiyorum. ayrıca yardımın için çooook sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merhabaaa

resmi c sürücüsüne aktarıp çağrabiliyorum . ben saç programı yapıyorum. takıldığım nokta ise resme ölçüler verip direk butona bastığımda formda görüntülemek.çünkü saç modellerinin üstüne tıklandığında resim üzerinde kullanıcının büyültme - küçültme işlemleriyle uğraşmasını istemiyorum. ayrıca yardımın için çooook sağol.

yani arkadaşım ne demek istediğini pek anlayamadım sanırım ama müşterinin resmini yada saç modelini büyültme küçültme yapmak istemiyorsan. bunun kod ile yapılabilecek bir çözümü aklım agelmiyor. ancak müşterilerin resimlerini belli bir mesafeden çekersen sanırım bir sorun yaşamazsn.

problemini çözemediğim için üzgünüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.