Şimdi Ara

Yardım Eder Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba 1.5 senedir bunula boğuşuyorum 17 yaşındayım boynumda sağ üst bölümde küçük fındık kadar bir beze var kafamı kaldırınca tanıyabiliyorum tetkikler yaptırdım 1.5 senedir aynı ult sonucu temiz türlü türlü doktora gittim gerek elle muayene gerek ultrason her seferinde bir sey yok denildi kafama takılan soru benim babam çok alkol içen depresyonda bitik birisiydi hep sigara alkol alıyordu ve bunlardan sonra kanser olduğunu öğrendi sülalemizde başka hiç kanser hastası yok genetik konusu beni çok korkuttu babam sağlıklıydı depresyon alkol sigaradan sonra kanser oldu bunun için bir şey söyliyebilir miyiz tetkiklerim temiz çıktı beze duruyor hala bunu aldırabilir miyim kafamı kaldırınca gevşetince belli oluyor etrafımdakilere soruyorum yok diyorlar sakallarımı kesmeye korkar oldum hastalıkları kolay atlatan birisiyim bir sağlık problemim yok düzenli spor yaparım bisiklet futbol vs lütfen bu konuda beni aydınlatın doktor birisi varsa çok çok teşekkür ederim iti forumlar

• Aynısı benim sol çene tarafında var. Elimle sağa sola oynatabiliyorum ama dokununca hafif acıtıyor. Sanırım yağ bezesi. Doktora gitmek gerek. Babana da Allah şifa versin hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kraldosy kullanıcısına yanıt

babam vefat etti 5 sene oldu 3 kere falan atlattı fakat tükenmişlik sendromuna girmişti bi nevi kendisi istedi gibi oldu sendeki beze ne kadardır var

• Geçmiş olsun dostum. Gittiğin doktorlara güveniyorsan sorun yok bence. İçinde kuşku varsa başka doktora da gözükebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.