Ek Tercihlerde Puan mı Önemli Sıralama mı ?
arkadaşlar merhaba bu seneye özel olan 2.ek tercihlerde tercih yapıcam ea puanım 171 oldugu için hesaplanmamıştı barajlar çekildiği için hesaplanınca puanım 211 civarı oluyor sıralamam da 725k oluyor hocalar ek yerleştirmelerde puanın önde geldiğini söylüyor 3 tane örnek üni bırakıcam asağıya sizce gelme olasılıkları kaçdır
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İÖ) EA Boş Kontenjan 80/13 TB 202,47978
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat EA Boş Kontenjan 80/19 TB 208,27787
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman (İÖ) EA Boş Kontenjan 60/27 TB212,83419
Yks 2.ek tercihler yardım
herkese iyi forumlar bu sene ilk senem üniversiteye hazırlandım ea 172 puan 724 bin yaptım mezuna bırakmak istemiyorum gitmek istiyorum puanlar geriye çekildiği ve 2.ek yerleştirme olacağı için sıralamalara baktım istediğim illerde 725 730 726 732 bin sıralamalı kafama yatan bölümler var fakat taban puanları 200 küsür bunlar yazsam gelir mi fikiri olan var mı
Steam Oyun Gösterme
arkadaşlar merhaba konuyu yanlış açmış olabilirim kusura bakmayın sorum şu torrent bir gta 5 im vardı bir şey denemek için indirmiştim steamde gta 5 im var tekrar yüklemeden yüklü olanı gösterme şansım var mı?
Kan Değerlerinden Anlayan?
herkese hayırlı forumlar kan değerlerinden anlayan birisi lütfen cevap verebilir mi
Kulak Arkam Ağrıyor Yardım
herkese iyi forumlar yaşım 17 fotoda belirttiğim yerde iki kulağımdada kemikmidir nedir anlamadım bir şey var siz bakın belki sizde de vardır çenemi sıkınca bunlar sertleşiyor fakat sağdaki soldakine göre biraz daha büyük gibi bu nedir yıllardır böyle benim kemik yapım mı böyle bastırınca falan da ağrıyor ve genel olarak diş sıkma huyum var
Yardım Eder Misiniz?
öncelikle merhaba 1.5 senedir bunula boğuşuyorum 17 yaşındayım boynumda sağ üst bölümde küçük fındık kadar bir beze var kafamı kaldırınca tanıyabiliyorum tetkikler yaptırdım 1.5 senedir aynı ult sonucu temiz türlü türlü doktora gittim gerek elle muayene gerek ultrason her seferinde bir sey yok denildi kafama takılan soru benim babam çok alkol içen depresyonda bitik birisiydi hep sigara alkol alıyordu ve bunlardan sonra kanser olduğunu öğrendi sülalemizde başka hiç kanser hastası yok genetik konusu beni çok korkuttu babam sağlıklıydı depresyon alkol sigaradan sonra kanser oldu bunun için bir şey söyliyebilir miyiz tetkiklerim temiz çıktı beze duruyor hala bunu aldırabilir miyim kafamı kaldırınca gevşetince belli oluyor etrafımdakilere soruyorum yok diyorlar sakallarımı kesmeye korkar oldum hastalıkları kolay atlatan birisiyim bir sağlık problemim yok düzenli spor yaparım bisiklet futbol vs lütfen bu konuda beni aydınlatın doktor birisi varsa çok çok teşekkür ederim iti forumlar
Genetik Kanser?
|
Tırnağımda siyah çizgiler oluyor
Tırnağımda Siyah Çizgi Bakın
Kasıkta beze idrar yanması
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.545 (Bu ay: 140)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic