arkadaşlar ben huntercılık yaptım huntercılık levcelim % 34 oldu bu yüzdde yüz olunca muhtemeden level atlayacak level atlayınca bu huntercılıga ne olacak
level 2 olcak
baska neler olcak bilmiorum galiba 3 lvlda özellikler geliyodu bi yerde duymustum ama tam emin deilim...
mesela ne gibi özellikler bahsetsene biraz merak ettim
sadece 2 lvl olmuş olacak başka bir fark yok
quote:
Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.
sadece 2 lvl olmuş olacak başka bir fark yok
fark 2 lvl Tecrube
2 lvl olunca ne oluyorki yaw ne işe yarayacak bir bilen yokmuu
quote:
Orjinalden alıntı: förmıntr
herşey güzelde bu senden korkacaklar demenin ne anlamı var adamın charı 32 lvl 2 lvl hunterlığı kim korkkar bundan
beyler size bişey daha soracam ben normal dururken kurdu içeriye çekmek istiyorum girmiyoor nedenini bilen varmıı
1.neden : bir saldırı esnasında veya saldırıdan birkaç saniye sonra çekmeye çalışırsan item-ize pet zart zurt der biraz bekle içeri alır 2. neden: herhangi bir transporttaysan (at .vs)içeri almaz bunun için yukardaki kurt kafasına sağ tıklayıp öyle içeri al de
Taktik tehlike anında tam kurt olcekken cape takın kurt içerde
peki bişey daha soracam fazla şey soruyorum ama sizler sayesinde öreniyorum bunları biris kervan kaldırıyor diyelimki 1 yıldızlı oldugunu yada 2 yıldızlı veya 5 yıldızlı oldunu nerden anlayacaz
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NotregrA
quote:
herşey güzelde bu senden korkacaklar demenin ne anlamı var adamın charı 32 lvl 2 lvl hunterlığı kim korkkar bundan
ben öle dusunmedim hunterlık zor artıoya ne bilim en az 50+ de yapabilir diye yazmıstım tabi 32 de olrsa farklı dalga gecerler
quote:
peki bişey daha soracam fazla şey soruyorum ama sizler sayesinde öreniyorum bunları biris kervan kaldırıyor diyelimki 1 yıldızlı oldugunu yada 2 yıldızlı veya 5 yıldızlı oldunu nerden anlayacaz
thief suit i giyeceksin mouse un sol tuşuyla kervana 2 defa tıklıcaksın dalamıyorsan tek yıldızdır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NotregrA
quote: