Şimdi Ara

yardım edermisiniz epson l130 çizik çıkartma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi çalışmalar arkadaşlar. 2 aylık epson l130 yazıcım ile toplamda 2700 sayfa kuşe kağıda fotoğraf baskısı aldım. aldığımdan bei aşağıda adresi bulunan mürekkepten başka bir mürekkep kullanmadım. sıkıntım şu geçen hafta yeni mürekkep doldurdum (sürekli kullandığım mürekkep) 2-3 sayfa baskı aldım daha sonra mürekkep pedi dolu uyarısı verdi. wic reset ile resetleme yapıp pedi değiştirdim. hemen sonrasında aldığım 2-3 baskıda gayet normaldi ancak daha sonra sadece kağıdın üst tarafındaki ilk 4 cm lik bölüm boydan boya çizik çıkmaya başladı. yazdırma yaparken kafayı izledim sanki kafa kağıda sürtüyor bu yüzden mürekkep kağıtta karışıyor gibi bir çizik. sonrasında 3-4 defa tank tıpaları kapalı şekilde mürekkep temizleme, kafa hizalama, kafa temizleme ve kağıt klavuzu temizleme yaptım sonrasında ise aynı işlemleri yine 3-4 defa tank tıpaları açık şekilde tekrarladım. yine düzelmedi. daha sonrasında mekanik müdahale için yazdırma kafasını söktüm. püskürtme kafasında atık mürekkep biriktiğini gördüm ve solüsyon ile onuda temizledim. montajdan sonra tekrar mürekkep temizleme, kafa hizalama, kafa temizleme ve kağıt klavuzu temizleme yaptım ancak sorun hala devam etmekte. kullandığım kağıt a4 boyutunda kuşe bundan önce yaptığım 2700 sayfalık baskıda hiçbir sorun yoktu. sizce sıkıntı ve çözümü ne olabilir?

mürekkep:http://www.bitmeyenkartus.com.tr/100-ml-4-RENK-KUSE-MATBAA-MUREKKEBI,PR-1423.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serox28 -- 30 Nisan 2016; 1:16:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.