Bu Yazı Çıkıyor hata oyunu ikikere silip Baştan kurdum neden bu Yazı Çıkıyor bende anlamadım bana Bir yardımcı olursanız sevinirim ???????? bekliyorum cvp acil pls
Hackshield servera bağlanamıyor sorun internetle alakalı yeniden bağlanırsan modeme restart filan atarsan düzelir sanırım
yada accık forumu gezsen belki bişi bulursun
Tamam onuda Yaptım reset şimdi PC baştan kuram k.o için anlamadım şimdi ne yapam reset atık şimdi Nasıl bir çare bulalım Pc baştan kurmayalım bunun için başka çare yokmu acaba ???
quote:
Orjinalden alıntı: DeWYearD
yada accık forumu gezsen belki bişi bulursun
Nasıl anlamadım Kardeş ???
internetinde problem var oyunu kaldırmana gerek yok benim bildiğim hs de problem varsa hs=hackshield
şimdi gine giriyordu geçenler o zaman PC baştan kurdumu sorun gider inş. Kardeş Sen nediyon yaw bole sorun Nasıl oldu bende anlamadım bakalım başka cvp gelecekmi bekleyeleim bekli bilen wardı bu sorunu yaşayanda wardı demi kardeş
kardeş bıde sunu dene knight online dosyası ıcınde hack shıeld dıye bı klasor var onun ıcıne gır orada update dıye bı klasor var onunda ıcıne gır ondan sonra orada autoup dıye bı exe olcek ona bas bı hackshıeld ı update et bakalım sonrada oyuna gırmeyı dene olcek mı bakalım
pc ne restart cek sonra ark.ın dediğini yap bende her zaman işe yarıodu
Ya aynı sorun bende de var antiwolf arkadaşın dediklerini yaptım olmadı.Bir de biz hala 1318'deyiz değilmi yeni sürüm gelmedi.
bendede aynı sorun var pc ye format attım tekrar kurdum daha önce 3kez yüklemiştim sorun olmadı. bu kez belki 10 defadır indiriyorum sorun çözülmüyor lütfen bir çözümü olan yazsın. Hack sheld i updateledikten sonra bağlanıyo nick ve şifremi yazıyorum ''thanx for playing'' çıkıyor.
arkalr benimde tam oyuna gireceği zaman hackhield error 101 dio formattan önce çalışıodu format attım şimdi çalışmıo yardım lutfne
arkadaşım o yazı herkezde çıkıyor temizlik yogunu var ondan?birde 1319 yüklendiya o da etki yaptı 2.3 günsonra çıkmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme