Şimdi Ara

Yardım edermsnz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben geçen sene bir Voodafone 3G Modem almıştım. Allah'a şükür düzgünce çalıştı arada saç baş yoldurttu bana ama idare ediyordum

Ama geçen pazartesiden sonra birşey oldu. 5 diş sinyal varken bile rezalet bir hız var :S

Yardım edermsnz?

Ama ondan önce de sağolsun 2-3 mpbs bağlanırdm. Ne yapmam lazım bu lanet Vodafone nin düzelmesi icin yardım edermsnz ?

(2 hafta önce 2 diş sinyalde)

Yardım edermsnz?

3 gün pc açık bıraktım 2.6 gblik dosya %23 oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutikuti -- 7 Temmuz 2010; 17:15:47 >

• böyle kimse yardımcı olamaz ki kardeşim, bi söyleseydin ya, hangi paketi aldın? durup dururken mi oldu? Şuan hangi pakettesin?
  • 5 gb lk K3715 modem aldım ya bn şu laptop kampanyası varken almstm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutikuti -- 7 Temmuz 2010; 17:26:44 >
  • 3g çekiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutikuti

5 gb lk K3715 modem aldım ya bn şu laptop kampanyası varken almstm

Kampanyaya özel data paketlerinin adil kullanım miktarı 10GB'tır, adil kullanım miktarına ulaşmaları durumunda abonelerin hızı düşürülecek olup, aboneler fatura dönemi sonuna kadar 128 kbps'ye kadar olan hız ile bağlantı kurabileceklerdir.
    Ay içinde kullanılmayan MB/GB miktarı bir sonraki aya devretmez.

Limiti geçmiş olabilir misin? Güncelleme açıktır ya da arka planda başka bir program açıktır vs.
  • Laptopu devamlı aynı bölgede mi kullanıyorsunuz? Önceden 2,6mb hız kullandığınız bölgede şuan ki hızınız 0,08mb mi? Bölgeyle de bir alakası olabilir diye söylüyorum.
  • 7 gb kullandım 10 olmadı daha

Maalesef hepsi 3g hızı =(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

Laptopu devamlı aynı bölgede mi kullanıyorsunuz? Önceden 2,6mb hız kullandığınız bölgede şuan ki hızınız 0,08mb mi? Bölgeyle de bir alakası olabilir diye söylüyorum.

Sürekli aynı bölgede kullanmıyorum. 4 diş sinyalde de 1 diş sinyalde de hız aynı :)

Koyduğum iki testte evden 2mblk odadan 0,08 lik balkondan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutikuti -- 7 Temmuz 2010; 17:40:10 >
  • quote:

7 gb kullandım 10 olmadı daha

Maalesef hepsi 3g hızı =(

Kullanım hakkının download + upload olduğunu biliyorsun değil mi? 7GB kullandıysan zaten sınırı geçmişsin, hızın düşmesi az önce yazdığım mesajda yazıyor, muhtemelen 10 GB ı buldun sen...
  • Biliyorum da geçtiğime pek ihtimal vermiyorum :)
  • quote:

Biliyorum da geçtiğime pek ihtimal vermiyorum :)

eminim diyorsan MH arayıp görüşebilirsin, ama pek emin değilsin gibi geliyor bana?
  • MH de arıyorum ama meşgul çalıyor ?

Bide kesin öğrenebileceğim bi yer varmı şu lanet faturayı :D

Modem programında 7 gb diyor valla onun yalancısıyım :D,

Bir sorum daha var : Nisan yada Mayıs'ta 27 GB lik kullanım yapmıştım sağolsun Vodafone 100 TL gectigmz icin bedava demisti :D

O zaman neden böyle bir sorun yoktu ?;
  • my vodafone'dan detaylara bakınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.