Şimdi Ara

Yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben funpicten host aldım ve oraya smf forum kurdum forumu her açtıgımda onlinepoker reklamı çıkıyor.bunun önüne nasıl geçebilirim yeni domain almamla önlenebilirmi.Eger yeni host alırsam paralı..Oraya Ftpdeki dosyaları atsam Forumdaki yazılar açılan konular silinirmi..Bilgilendirirseniz çok sevinirim..

• veritabanını yedekleyip yeni alacağın hosta kurarsan bi veri kaybın olmaz. ama funpic hakkında hiç bi fikrim yok, veri tabanını yedeklemene izin veriyomu bilmiyorum.

o reklam kodlarını kaldıran kodlar falan olduğu da söyleniyor, araştırabilirsin biraz daha.
  • O reklamları kaldırmak için kodlar oluyor
    yada bazı yönlendirmeler onları önlüyor
  • ya o kodları ben buldumda funpic öğrendimi kapatıyomuş hostu tamamen..Yazık olur okadar emeğe..Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler..
  • Siteni yazarmısın
    bende ordan host aldımda forum yüklücek bi ark
    nasıl görünüyor bakayım
  • www.enmatrakforum.tr.cx bu arada sitem hakkında yorum yaparsanda çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cany91 -- 15 Eylül 2007; 17:55:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cany91

www.enmatrakforum.tr.cx bu arada sitem hakkında yorum yaparsanda çok sevinirim..

Forumun çok güzel
    fazla yorum yapamıcam acemiyim daha
    rica etsem bu forumdan banada kurarmısın host hazır senin aldığın siteden almıştım
  • gir phpmyadine yedek al
    ama saglam yedek yoksa çalişmaz
    artık site kapnsa dahi sorun degil
    reklam kodları atyık işlemiyor
    sitenin teması hoşum gitti lakin içeriginde hoş olmayan şeyler var forumana sayfası temiz olmalı
  • ne gibi mesela ..Alttaki reklamları sölüyorsan onlar internette iyi bi yer tutmak için bi kaç aylıgına kalmak zorunda zaten onlar için temanın en altına bi tablo yapıcam onları oraya düzenli yerleştiricem..Lütfen o hoş olmayan yerleri söylermisin ona göre forumda düzeltmeler yapayım...
  • katagori içine asla reklam ekleme o Mp3 katagorisindeki playlisti sil

ve reklamları en alta table kodu ile güzelleştir
  • tamam sağol eleştirini dikkate alıyorum..sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.