Şimdi Ara

YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilkokuldan ortaokula geçerken karma olurdu yıl 2008 - 2009 en yakın sınıf arkadaşım oğuz başka sınıfa düşmüştü ama olsun sınıfta bi kız vardı gözleri yeşil kumral saçlı gözüm üstünde sürekli , derken oturma sırası yapıldı yanıma düştü ben çok mutluydum hatta bir okadarda heyecanlı ama o yüz vermedi 2 gün boyunca , sonra açıldı baya arkadaş olduk tabi ben tenefüste kankamın yanına diğer sınıfa gidiyorum anlatıyorum kanka sınıfta bi kız vr yakında açılacam falan ama fazla konusamıyoruz sonuçta sınıflar farklı yeni arkadaşlıklar falan , neyse kızla msnde takılmaya basladık oglen okuldan gelince aksama kadar cam açıp konusuyoruz okuldan evine kadar bırakıyorum derken bigun tak etti dedim bu iş böyle olmayacak.Açılmam lazım ilk senenin sonuna doğruydu gittim o akşam msni kapatınca berbere güzel bi traş , şık elbiseleri giydim evinin önüne gittim baktım sokakta zaten çağırdım şaşırdı önce noldu dedi. Dedim böyle böyle benimle çıkarmısın dondu kaldı dediki ben c deki oğuzla çıkıyorum zaten ulan dünyam başıma yıkıldı ben bunları bazen görüyodum ama sadece ortak arkadaşlar olduğu için konuşuyolar zannediyordum. oğuzda bana bişey söylememişti . Ne zamandır dedim dedi 1 2 hafta oluyor tamam dedim çektim gittim. Sonra kızla aynen devam ettik ama benim içim hep buruktu arkadaş gibi takılıyoduk yine derken 2. sınıfta bu oğuz kavga çıkarıp sınıf değiştirmiş bizim sınıfa aldırmış kendini gözümün önünde bide yapıyorlar bunu bide bana bakıyor onunla beraberken gittim bahane bulup kavga ettim gözünü morarttım lavuğun sonra kızlada aramız açıldı kıskanç zavallının birisin hemde ayının tekisin böyle olmasan senle çıkardım . ozamanlar hafif kiloluydum derken sömestırda kafaya koydum zayıflamayı evimizin önünde dik yokuş vardı yazın günde 40 50 defa inip çıktım yemeyi içmeyi kestim yazın sonunda zayıflamıştım dedim busefer olucak sınıfa girdim herkes şaşkın çok zayıflamışsın falan baktım bu yüz vermiyor ama arada gelip benle uğraşıyor kapşonludan çekip kendine yaklaştırıyor şakayla karışık falan dedim busefer olucak gittim çıkma teklifi ettim yine hayır dedi ben memetle çıkıyorum. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü memet benim en yakın arkadaşım ortaokuldaki yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez anası anam gibi babası babam gibi hergün akşama kadar takıldığım adam benim ona karşı durumumu bildiği halde bide .Gittim okulun arkasına 1 saat ağladım ulan okadar uğraştım ettim yine olmadı derken gittim memoylada konuştum aramız açıldı yine kavga ettik derken herkesten uzaklaşmıştım artık çok fazla insan kalmadı bitek emre vardı oda sessiz sakin bi çocuktu derken artık son döneme girmiştik baktım emreyle ikisi çıkmaya başlamış ALLAHIM KAFAYI YİYECEM sınıfta alfa gibi dolanan ben en silikten bile trip yer oldum kavga ettiğim herkes bana karşı kışkırtıldı dalga geçildim itelendim ne arkadaşım kaldı ne sevdiğim kıza kavuşabildim kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı benle duygularımla bu 3 sene boyunca her sıkıntısını msnde bana anlatırdı bende biraz daha göreyim diye katlandım hep

Son sene ruh gibi gidip ruh gibi geliyodum çünkü evdede olaylar patlak vermeye başladı annem bipolar hastası ve her sabah yataktan panikle kalkıyorum çünkü bigün babamın boğazına bıçak dayıyor git bu evden öldürücem diye kaç gece babamın kapsının önünde nöbet tuttum bigünde ayakkabısına jilet çakarken gördüm babamın ayağı kesilsin diye evdeki parayı alıyor yemek bile yapmıyor bigün çekip gidiyor araki bulasın sokak sokak gezip annemi arıyodum babam işte tek başıma dolanıyorum sokaklarda hergün ayrı ekşın yani tek avuntum kulaklığım ve hayal dünyamdı zaten derslere bakamıyordum bile derken sırtımda ağrılar hissetmeye başladım doktora bi gititmki omurgamda eğrilik olmuş S gibi üst taraf 40 derece alt tarafta 40 derece doktor yüzsün dedi ama ben zaten iyice yıkılmıştım neyse bu böyle olmucak diyip annemi hastaneye yatırmaya karar verdik zaten ruhen düzülmüş olan bana yine büyük bi görev düştü babam dediki oğlum annen sana çok bağlı sen ikna edersen sırtım ağrıyor yatak alıcaz diye gelir dedi kandırmak zorunda kaldım hastanenin önüne gelince oğlum sendemi beni kandırdın dedi o an hala gözümün önünden gitmez 1 ay yattı annem benim sınava çalışmam gereken yerde hastaneye gidiyodum hergün annemin yanına bigün yine babama söylendi hastanede dedim anne sen akıllanmıcan 1 gün gitmedim bak 1 gün gitmeyelim dedim babama diğer gün gittiğimizde tellere yapışmış bize geliyormu diye bakıyordu :( allah benim belamı versin dedim. Neyse annem hastaneden çıktı ama ilaçlar yüzünden eli ayağı katlanıyordu iş yapamıyordu evde hep durgun mutsuzdu ben yüzmeye başladım falan ama sırtımın iyileştiği yok doktor ameliyat diyor ama bu hastalıkta sırada ameliyat gibi değil felç riski falan var iyi bi doktor bulman lazım oda özelde derken liseye başladım ruhum ölü gibi gidip ölü gibi geliyodum 1 tane arkadaşım vardı oda benim gibiydi ama parası vardı beraber geziyoduk eğleniyoduk ama içim hep buruk sırtım yüzünden neyse son sene iyi bi doktor buldum ben sıraya girdik devlet hastanesinde tam bana sıra geldi doktor babamı arayıp sormuş okuyormu diye oda evet demiş yazın yaparız demiş doktorda tam yaz geldi bi aradılar doktor özele geçti ameliyat için şukadar para vermen lazım yine yıkıldım çünkü bu doktor türkiyenin en iyisiydi derken başka bi doktor geldi başka şehirden buda en iyilerden gittim o hastaneye hatta tanıdıkta vardı sırayı öne çektiler tam bana sıra geldi derken ben gitmeden bi gün önce doktoru dövmüşler ameliyathanede diğer cerrahlar çünkü bütün hastalar ona geliyor bunlarda bıçak parası alamıyor diye bu doktorda özele geçti para istedi dedim kaderimde yok lise bitti zaten lisedede kimse sevmedi beni 2016 aralık ayında 6 yıllık arakdaşımda bıktı benden arabasında sigara içtim diye trip attı bağırdı çağırdı dahada aramadı zaten bende aramadım . 2 yıllık bi üniversiteye gittim ordada silik silik gezdim işte 1 2 tane makara kikiri güzel arkadaşım vardı ama okuldan sonra görüşmedik fazla işe başladım 3 sene çalıştım işi düzgün öğrenedim çünkü depresyondaydım kafam hep bi hayal alemindeydi derken bu sene o ilk doktor tekrar aynı devlet hastanesine geçmiş gititm ameliyatı oldum busefer tam kendimi toparlıcam derken 3 yıl çalıştığım yerdeki abi dediğim sevdiğim insanda 2 yüzlü çıktı sattı beni patrona patronlada kavga ettik işimden oldum şuan 23 yaşındayım aklım hala o ortaokuldaki kızda lisedeyken sömestrda çalıştığı markete gidip onu izlerdim 2 3 yıl önce evlendi hala arada evinin önüne gidip izliyorum kalbimi yakan kim varsa öldürmek istiyorum LAN İNTİKAM İSTİYORUM İNTİKAAAAAM BU KRONİK DEPRESYONUNDA HASTALIĞINDA DÜNYANINDA DİBİNE VURAYIM KİM VARSA KALBİMİ KIRAN HEPSİYLE BERABER GÖTÜRECEM ÖBÜR TARAFA

• Üzdün hocam ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askmeafavour

Üzdün hocam ya.

Artık hayatta ne istediğimide bilmiyorum annem üzülmesin diye yaşıyorum sadece tek dostum tütün tek yaptığım yatıp kalkıp tüttürmek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    babalar yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.