Şimdi Ara

yardım edin araç bulamıyorum…. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

30 bin fazla vermişsin?(zorunda kalmışsın)

yardım edin araç bulamıyorum….
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

O para bayinin cebine giren para degilki ötv sinirindaydi renk farkiyla ust dilime gecti otv 30 bin liramiz devletimize vergi olarak gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parası olan yatırımcı parayı basıp alıyor (nisan ayı satış rekoru).

Normal tüketiciler ikinci ele yöneliyor. İkinci elciler de kaldırmış bekliyorlar (fiyatları).

Eski arabalar daha çok pirim yapıyor gibi bir durum var (Yürür durumda ki murat 124 ler bile 150bin civarı görülüyor).

• sinoplu kullanıcısına yanıt

meslek nedir hocam ?

• Bayiler kendi çevrelerine veriyorlar tabi ki arada komisyonlar dönüyor bu durumdan en çok karlı çıkanlar aynı zamanda bayiler oldu çip krizi filan kalmadı bu arada deli gibi araba geliyor

• Mobilya tekstil hali mefrusat nakliyat 2.el oto alim satim var 8 10 kalem biseyler

• Biz elden 100 bin teklif ettik. Hemen stok bulundu.

• Nasıl bı devlet arkadaş, bu çakal bayi galerici ahlaksizligina neden engel olmuyor. Allah belanızı versin ne diyim

• Arac bulamiyorum diye birsey olur mu allah askina. Olsa sa sizin paraniz yoktur.

• hala bulamadım sıradayız sözde 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mercedes'in araçlarını bayilerden değil de online'dan satacağını açıkladıktan sonra defalarca websitesine girip, modellere baktım fakat halen tüm araçlar stok dışı gözüküyor.

ee madem sizden de araç alamayacaktık, neden bu sisteme geçtiniz diye sorarlar koca mercedes'e.

özetle; araç yok arkadaşlar.

• Piyasada "araç yok" algısı yaratan bayiler şimdi de müşterilerinden "sıra parası" adı altında 50-200 bin lira arasında para istiyor.

Pandemide çip krizini ortaya atarak fiyat artıran ardından da 'piyasada araç yok' algısı oluşturarak kendilerine fırsat yaratan bayiler, tüm yaptırımlara rağmen fırsatçılıklarından vazgeçmiyor.

Sıfır araç almak için bayiye giden bir müşteriye aday listesi gösteriliyor. Listeye ise adının yazılamayacağı çünkü listenin dolmak üzere olduğu belirtiliyor. Listeye adını yazdırmak ve öne çıkmak istiyor ise 50 bin ila 200 bin arasında bir ücret talep ediliyor.

kamu son haber
    Otomobil piyasasında şimdi de "sıra parası" oyunu
    https://www.kamusonhaber.com.tr/otomobil-piyasasinda-simdi-de-sira-parasi-oyunu-68781h.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Görün ve paylaşın arkadaşlar, Türkiye'de gerçekten araç yok!

yardım edin araç bulamıyorum….Searching...twitter
    “Türkiye'de araç yok! En az 6 ay sıra beklersiniz! Sırada 3.000 kişi var! Buyrun otomotiv firmalarının stoklarını görün. Fotoğraflar Google haritalar üzerinden çekilen sadece ''1'' günün fotoğrafları ve yüzbinlerce araç bekliyor! @ticaret #stok #araba #araç #otomobil”
    https://twitter.com/Searching1701/status/1669995258682257410?s=20
  • sinoplu kullanıcısına yanıt

Hangi bayi bu, söylede bizde yazılalım madem.

Liste fiyatının üstünden paralar talep ediyorlar ona bile adam bulamıyoruz. A3 sedana 300 bin para istiyorlar. Seramik ve Cam film uygulaması diye :)

• surıye ırak en yakın oralara tasın oralarda vergıde yok araclar ucuz

• yuksek fıyatı verıp alacaksın sonra mahkemeye dava acıp liste fiyatının ustunu geri alacaksın sistem bu. Ha arada avukat fln senı dolandırır oraları bılemem

• DiReFuL D kullanıcısına yanıt

bunlar daha gemıden ınen bınan araclar yanı stok degıl . Asıl stok arazılerde onlarda buraya sıgmaz zaten

• yardım edin araç bulamıyorum….

Diyarbakır Havalimanı otoparkında ambalajı üzerinde onlarca sıfır araç, park halinde görüntülendi. İlk önce otoparkta bahsi geçen araçların bulunmadığını söyleyen yetkili, fotoğraf ve videoların olduğu belirtilince otomobillerin araç kiralama şirketine ait olduğunu iddia etti ..!

Yukarıda ki benzeri durumlar kim bilir bir çok büyük şehirde de vardır.Aslında sıfır otomobil var ama daha fazla para basana servis ediyor sıfır otomobiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 9 Temmuz 2023; 17:16:5 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.