Bildirim
yardım edın arkadaslar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yokuş aşağı 1. viteste her araba inerki zaten aşağı. -
ISTOP HALINDEYKENDE INERMI ARABA.2 VE 3 VITESTE ISTOP HALINDEYKEN BIRAKTIGIMDADA INIYOR BURADA DIYORKI YA BALATA BITIKTIR YADA MOTOR -
Baskıdan olacağını sanmam. Zira o kadar kaçıran bir araç kalkışta da sorun yaşar, yüksek süratlere çıkamaz. Ancak motor kompresyonunu ölçtürün derim. -
YÜKSEK SÜRATLERE ÇIKMAMDA Bİ SORUN YOK KALKIŞLARDA ÖZELLİKLE DİK YOKUŞLARDA SORUN YAŞIYORUM ARABA ARKAYA KAÇIRIYOR VE DEBRAJ TAM YEMİYOR -
tamamen aracın ağırlığı, yokuşun eğimi ve vites oranları ile alakalı. 1. viteste benim araba kastırarak iniyor yokuş aşağı, 5 te daha az kastırarak iniyor. baskı balatam yeni değişti ve motorun durumu iyi.
zaten baskı balatayı çaktırdım demişsiniz. hiç bir zaman komple değiştirmenin yerini tutmaz çaktırma. üzerine yük binen bir şey, ne kadar yeni balata çakılmış olsada kavraması orjinali kadar asla olmayacaktır, yokuşlarda kaçırmanın nedeni bu. ama motor stop haldeyken her araba kaçırabilir. onun içinde el frenini çekin yokuşlarda, viteste bırakmayın zaten viteste bırakırsanız el frenini çekmeden, motora durduk yere yük bindirirsiniz. -
YARBAY DİYORSUNKI İÇİNİ RAHAT TUT ARABADA Bİ ŞEY YOK BEN BU BİLGİNİN ÖNÜNDE VARYA SELAM DURURUM KARDEŞİM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X