ya komik olucak ama arkadaşlar vice cti oynuyorum fakat şu su uçağını uçuramadım bide inşata bomba koymak için minik helikopter var onuda geçemedim bi el atında burezalet bitsin yiğenlerim makara yapıolar dayı kocaman adamsın beceremion die
su uçağını ve diğer helikopteri hem yön tuşları ile hemde klavyenin sağındaki rakamlarla kontrol ediyoduk. yanlış hatırlamıyorsam 8 tane tuş kullanıyoduk sanırım 2 araç için.
ya denemediim bi oyuna girip uçağa bizzat kullanmamak oldu hangi tuşu denedimse olmuyorki bide dondurmayı nerde satıoz yavs galeriye getirmediğim araba kalmadı askeri üsteki helikopterde yok
uçak normal gidiyor havalanmıyor galeriye araba getiriom bu değil diyor dondurma satıcaz kış geldi hala satış yok onun bölgesi varmıdır
bak şimdi hocam BURAYA TIKLA indir içindeki dosyayı belgelerim/gta vice city user files/save içine at.. sonra oyuna girip save game de ve aç.. bu kadar oyunu bitirdin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme