Şimdi Ara

yardım edin bir laptop aldım sizce işimi görürmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Processor Intel® Core™ i5-3337U Processor (3M Cache, up to 2.70 GHz)
    Operating Systems Windows 8 Single Language (64 Bit) TR
    Monitör 15.6" LED-backlit TFT LCD Display resolution: HD 1366x768
    Memory Size 4GB DDR-III
    Hard_Drive 500 GB
    Graphic Card NVIDIA Geforce GT710M 1 GB
    Optical Drive DVD-RW
    Connections 1x Headphone-out & Audio-in Combo Jack-1x RJ45 LAN Jack for LAN insert-1x VGA Port (D-Sub)-1x HDMI
    Net weight (kg) 2.35 Kg.
    Batary Yes
    Warranty 24 Months

sizce nasıl tereddütteyim gta4 max payne 3 gibi oyunları oynarmıyım iyi bir laptopmu

• Ekran kartı olarak düşük ekran kartı barındırıyor dediğiniz oyunları orta ayarlarda oynatabilir uzun süreli olmaz oyun oynayan birisiyseniz,bütçenizi belirtin daha iyi seçenekler gelebilir.
  • Ekran kartı sorun yaratabilir.
  • valla ben bunu 1200 e aldım üstüne 100 daha verip takasa girebilceğim kutulu faturalı bir toshıba yada asus isterim varmıdır sizce
  • yada ben bunu yeni aldım buna yapılacak bir şey yokmu laptopdan anlamam garantiside mevcut teknik serviste ekran kartı masaüstündeki gibi arttırılabilirmi
  • emrednmz34 E kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı artırılmaz.
  • tüh... çöp
    seneye oyun oynayamıyok kasılmaktan diye konu açarsınız
  • gt 710m mi :D hiç koymasalarmış daha iyiymiş boşa enerji tüketimi benim entegre hd 4600 iyidir bundan :/
  • sıkıntı yok arkadaşlar toshıba aldım ekran kartı 1gb 256 bit amd readon hd7610
  • emrednmz34 E kullanıcısına yanıt
    Bu ekran kartı 128 bit 256 nereden çıktı,basit giriş seviyesi ekran kartı gt710m den hiçbir farkı yok.Toshıba'nın adına aldanıp alarak yanlış tercih yapmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 14 Mart 2014; 9:05:26 >
  • valla ben memnunum kardeşim gta4 ü yüksek ayarda rahat bi şekilde oynuyorum kasmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrednmz34

valla ben memnunum kardeşim gta4 ü yüksek ayarda rahat bi şekilde oynuyorum kasmadan

yok artık gta 4'ü yüksek ayarda kasmadan
  • valla usta çok rahat oynuyor 8 9 tane oyun yükledim crysis3 cod black ops 2 mafıa 2 çok rahat oynuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.