Şimdi Ara

YARDIM EDİN GÜMRÜK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanyada okuyan bir arkadaşıma djerum(sigara) yollamak istiyorum 3 paket. ama bi satış amacı falan güddügümüz yok orda bulamıyor oyüzden. Direk paketin üstüne gift yazsam gecermi veya Kitabın icine koyup paketleri gift yazsam Paketin üstüne bir sorun cıkarmı. Diyelim geçmedi yakalandı kaçakçılık ile suçlanırmıyım bilen varsa lütfen anlatabilrmi biraz sistemi.

• yardım lütfen
  • sakat iş onlar x rayden geçiyor neyin içine koyarsan koy adamlar bulur
  • biraz araştırma yapsan sorunun cevabını çok kolay bulabilirsin.

sigara alkol tütün ürünleri vs. gümrükten geçmez. gift mift olayının bununla alakası yok ayrıca gift olayıda kalktı zaten.

ayrıca gizlenerek gönderilmeye çalışılan şey büyük şüphe uyandırır ve sorun çıkartır diye düşünüyorum.

discoveryde gümrük programı var. gümrükteki malları Xray den geçiriyorlar. aynı dediğin gibi kitapbın içine gizleyerek birşeyler sokmaya çalışanları anında enseliyorlar. ayrıca sigarayı saklaman şüphe uyandırır ve eroin kokain testine felan tabii tutabilirler. çünkü o çeşit çok eroin felan kaçakçılığı oluyor. dolayısıyla seninde başını ağrıtırlar. ama her ülkenin gümrüğü böyle midir bilimem tabii..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MenDakkaDukka -- 1 Şubat 2012; 3:14:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.