Şimdi Ara

Yardım edin kafam çok karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl 12. Sınıfta geçtim mesleki ve teknik Anadolu lisesinde elektrik elektronik bölümü öğrencisiyim anadolu teknik bölümdeyim ve çıkış saatlerim çok geçakşam 6 dan önce çıkıl saatim yok ve dershane ye yazıldım haftanın beşgünğ artı etütler var bu yılda sınava giricem aklam 6 da çıkıp nasıl ders çalışmaya gidiyim meslek derslerinde çok yoruluyoruz açık liseye geçmeyi düşünüyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı bölümün 2004 mezunuyum kardeşim.

Eğer gelecekte hedeflediğin bölüm elektrik elektronik üzerine değilse düşündüğün şeyi yapabilirsin. Ama eğer hedefinde elektrik elektronik bölümü varsa kesinlikle açıktan okumanı tavsiye etmem. Neden dersen birincisi ANADOLU bölümü mezunu olacaksın (Bu da; düz liselere göre 1-0 önde başlıyorsun demek). İkincisi TEKNİK mezunu olacaksın (Bu da; mezun olduğun dakka tekniker ünvanı alıyorsun. Ön Lisans okuyarak teknisyen ünvanı alıyorsun.)

Kafanı karıştırmak ve seni yönlendirmek istemem. Sadece gelecek hedeflerine göre karar vermen senin için daha sağlıklı olacaktır. Ben şahsen kariyerimde Elektrik ve Elektronik düşünmediğim için liseyi ATL olarak bitirdikten sonra üniversiteyi AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) olarak okudum. Çünkü ilerlemek istediğim sektör tasarım ve yazılım sektörüydü ve şuan mutluyum.

Elektrik Elektronik bölümünden üniversite mezunu olursan; Türk Telekom sadece diploman olduğu için direkt olarak iş imkanı sunuyor. Birçok başvuru yapan arkadaşım var. Bir kısım keşke diplomam olsa derken bir kısım iyi ki diplomam varmış diyor.

Sadece Türk Telekom mu iş verecek? Elbette hayır! Sonuçta bu diploma ve bölümünün birçok yerde geçerliliği var. Mezun olan arkadaşlarımdan birçoğu bölüm öğretmeni veya üniversitede eğitim görevlisi oldu. Çünkü onlar bölümlerini seviyorlardı.

Burada önemli olan senin ileride kendini nerede gördüğündür. Mutlu olarak bu bölümden mezun olacaksan peşini bırakma derim. Yok eğer kafamda başka hayaller ve hedefler var diyorsan seni tutan birşey yok derim.

Şimdiden hayatında başarılar ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.