Şimdi Ara

Yardım Edin Kafam Karıştı; performanslı, konforlu, yakıtı uygun aile arabası - 55000 TL.'ye kadar- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
5.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hubulu

quote:

Orijinalden alıntı: gastan

Yeni auris

yeni auris'i de düşünüyorum ama golfle karşılaştırınca golf ağır basıyor işin doğrusu

Golf ün artısı nedirki bende araştırdım bulamadım golf için ikisinide aynı gün test edin mümkünse yan yana getirip inceleyin fiyat farkına değecek fark bulamazsınız hatta premium auris golften üstün olduğunu görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yeni auris

yeni auris'i de düşünüyorum ama golfle karşılaştırınca golf ağır basıyor işin doğrusu

Golf ün artısı nedirki bende araştırdım bulamadım golf için ikisinide aynı gün test edin mümkünse yan yana getirip inceleyin fiyat farkına değecek fark bulamazsınız hatta premium auris golften üstün olduğunu görürsünüz.

ikisini de incelemeyi düşünüyorum. kağıt üzerinde golf ağır basıyor işin doğrusu. bunların dışında arkadaşların önerdikleri araçları da inceleyecem.
    şu an için 1. golf
    2. ford focus c-max
    3. honda civic
    4. toyota corolla-auris
    5. mazda 3
    6. opel astra sedan...
    gibi bir sıra var kafamda şimdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Ford C-MAX 1.6 TDCi
    Başka araca bakmaya gerek yok.

Katılıyorum. Her yönden uygun bir araç.
  • pejo 508 ekonomik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

quote:

Ford C-MAX 1.6 TDCi

1.6 dizelde otomatik var mı? Benim bildiğim eski 2006 modellerde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

quote:

Ford C-MAX 1.6 TDCi

1,6 dizel var. hantal da değil yazan rakamlara göre. denemek lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

quote:

Ford C-MAX 1.6 TDCi

1,6 dizel var. hantal da değil yazan rakamlara göre. denemek lazım

Alıntıları Göster
    Haftaya gezmeye başlıyorum inşallah.
    İlk bakacağım şirkete karar vermedim henüz.

• bende takipteyim .60 bine kadar çıkabilirim(zorlayarak). ama alacağım aracın beni çok cezbetmesi gerekiyor.
  • Bugün ilk gezimi renault, opel ve chevrolet'e yaptım.
    sadece araçları inceledim. şimdilik test sürüşü yapmadım.
    renault megane, fluence ve clio
    opel astra classic sedan ve hb. yeni astra
    chevrolet cruse
    incelediklerim.
  • konfor , performans , donanım , az yakıt maliyeti ve 2. el gideri düşünüldüğünde bu paraya temiz ikinci el d segmenti bir araç bakılabilir.
  • Öneri istemişsiniz ve konu tam bir kaosa dönmüş. Her marka ve bir çok model araç önerisinde bulunulmuş doğal olarak.

Öncelikle aile aracı olacağına göre ve bagaj ihtiyacınız olduğuna göre küçük araçlardan vazgeçmelisiniz sedan bir araç almalısınız. O nedenle golf vs. gibi araçları elemenizi tavsiye ederim.

Seri olsun istiyorsanız en az 1.6 dizelleri tavsiye ederim hem yüklüyken sizi üzmezler, hem de performansları fena olmaz 2.0 dizel olursa çok daha iyi olur.
  • quote:

Bugün ilk gezimi renault, opel ve chevrolet'e yaptım.
    chevrolet cruse
    incelediklerim.

Megane Sport Tourer var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 4 Haziran 2013; 18:41:20 >
  • Bir buçuk senedir kullandığım Ford c-max ı öneririm.
    Benimki 2012 model, dizel titanium x paket

seçenek çok
    c-max, grand c-max
    benzinli, dizel
    trend, titanium modelleri
    x paket, tekno paket ve navigasyon paketi

Performans istemişsiniz. Geyet performanslı bir araç. 115 hp dizel, 125 hp benzinli(lpg uyumlu) ve 180 hp ecobost motor ki diğer markalarla güç ve performans olarak kıyaslarsanız üst sıralardadır.
    Konfor istemişsiniz. Ses yalıtımı iyileştirilmiş, sıkışmadan rahat rahat yolculuk yapılabilecek, yüksek sürüş pozisyonu ile yola daha hakim olabileceğiniz ayrıca arka koltukların öne göre biraz daha yüksek olması nedeniyle arka yolcularında görüş açısının iyi olduğu bir araç. Donanım seviyelerini arttırmak zevkinize ve bütçenize kalmış.
    Yakıtı büyüklüğüne ve ağırlığına göre uygun sayılır. Mesela dizel olanı uzun yolda çok dikkat etmeden 5,5 lt/100 km. Şehir içinde de kısa mesafe ve düşük viteste 6,3 lt/100 km civarında yakıyor.
    Geniş iç hacim istemişsiniz. Bu yönden tamda size göre bir araç. Station vagon, koltukları, tavan yüksekliğ ve özellikle bagaj hacmi insanı rahatlatıyor.
    İkinci elde fazla değer kaybetmeyecek bir araç. Çünkü mpv türündeki sıfır araçların satış oranlarını incelerseniz, diğer mpv lerin hepsinin toplamı kadar c-max satıyor. Buda insanların bu sınıfta c-max ı sevdiğinin bir göstergesi

Size tavsiyem c-max ı ve özelliklerini kendiniz bir güzel inceleyin. Yine bu sitede c-max la ilgili bir site var 160 sayfa istediğiniz her tür cevabı buradan alabilirsiniz. c-max
    İnceledikten sonra kafanızda bir modelini belirleyin. Diğer markalarısa inceleyin. Belirlediğini marka ve modellerin hepsinin test sürüşünü muhakkak yapıp öyle karar verin. Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Öneri istemişsiniz ve konu tam bir kaosa dönmüş. Her marka ve bir çok model araç önerisinde bulunulmuş doğal olarak.

Öncelikle aile aracı olacağına göre ve bagaj ihtiyacınız olduğuna göre küçük araçlardan vazgeçmelisiniz sedan bir araç almalısınız. O nedenle golf vs. gibi araçları elemenizi tavsiye ederim.

Seri olsun istiyorsanız en az 1.6 dizelleri tavsiye ederim hem yüklüyken sizi üzmezler, hem de performansları fena olmaz 2.0 dizel olursa çok daha iyi olur.

350-360 lt. ve üstü benim için yeterli bagaj hacminde. devasa olmasına gerek yok. ama koltuk genişlikleri iyi olmalı özellikle arkada.
    dizel/benzin(lpg) konusunu hala netleştirebilmiş değilim kafamda.

• C max derim başka araç bakmaya gerek yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

Bir buçuk senedir kullandığım Ford c-max ı öneririm.
    Benimki 2012 model, dizel titanium x paket

seçenek çok
    c-max, grand c-max
    benzinli, dizel
    trend, titanium modelleri
    x paket, tekno paket ve navigasyon paketi

Performans istemişsiniz. Geyet performanslı bir araç. 115 hp dizel, 125 hp benzinli(lpg uyumlu) ve 180 hp ecobost motor ki diğer markalarla güç ve performans olarak kıyaslarsanız üst sıralardadır.
    Konfor istemişsiniz. Ses yalıtımı iyileştirilmiş, sıkışmadan rahat rahat yolculuk yapılabilecek, yüksek sürüş pozisyonu ile yola daha hakim olabileceğiniz ayrıca arka koltukların öne göre biraz daha yüksek olması nedeniyle arka yolcularında görüş açısının iyi olduğu bir araç. Donanım seviyelerini arttırmak zevkinize ve bütçenize kalmış.
    Yakıtı büyüklüğüne ve ağırlığına göre uygun sayılır. Mesela dizel olanı uzun yolda çok dikkat etmeden 5,5 lt/100 km. Şehir içinde de kısa mesafe ve düşük viteste 6,3 lt/100 km civarında yakıyor.
    Geniş iç hacim istemişsiniz. Bu yönden tamda size göre bir araç. Station vagon, koltukları, tavan yüksekliğ ve özellikle bagaj hacmi insanı rahatlatıyor.
    İkinci elde fazla değer kaybetmeyecek bir araç. Çünkü mpv türündeki sıfır araçların satış oranlarını incelerseniz, diğer mpv lerin hepsinin toplamı kadar c-max satıyor. Buda insanların bu sınıfta c-max ı sevdiğinin bir göstergesi

Size tavsiyem c-max ı ve özelliklerini kendiniz bir güzel inceleyin. Yine bu sitede c-max la ilgili bir site var 160 sayfa istediğiniz her tür cevabı buradan alabilirsiniz. c-max
    İnceledikten sonra kafanızda bir modelini belirleyin. Diğer markalarısa inceleyin. Belirlediğini marka ve modellerin hepsinin test sürüşünü muhakkak yapıp öyle karar verin. Şimdiden hayırlı olsun.

bu kadar yorumdan sonra c-max en merak ettiğim araçkonumunda.bugün vakitsizlikten gidemedim ama bundan sonraki durağım orası

• quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

Bugün ilk gezimi renault, opel ve chevrolet'e yaptım.
    chevrolet cruse
    incelediklerim.

Megane Sport Tourer var mıydı?

Megane Sport Tourer bakmadım.okadar büyük aracı eşim zor kullanır.
    fluence çok iri ve fazla kaslı.
    clio sınıfına göre fazla pahalı
    megane fena değildi.
    opel astra classic'leri genel itibariyle beğendim fiyatına oranla ama onların da kasaları cezbedici değil. yeni astra hoşuma gitti. bir daha inceleyebilirim bunları
    chevrolet cruse güzel, üstelik biraz da benim tarzım ama diğer alternatiflerin gerisinde kalıyor doğrusu.
    fikirlerim bunlar.

• Bugün ford ve toyota'ya gittim.
    1. c-max 1.6 diesel öneren arkadaşlara teşekkürler.incelediklerim arasında benim isteklerim açısından 1 numara c-max
    genişlik, bagaj hacmi, estetik... birçok açıdan çok beğendim.
    2. focus da çok güzel, yakıt tüketimi ve fiyat açısından cezbedici(daha üst donanım alabilirim)
    3.b-max tip olarak güzel ama dizel motoru çok hantalmış. bana göre değil.

4. toyota auris: arkadaş bir araçbu kadar mı bozulur.dışta hiç sorun yok araç çok güzel ama aracın iç ön kısmı feci. bu tasarım 1 sene bile zor dayanır. 3 kişi gittik. biri de auris kullanıcısı. o da dahil hepimiz araca girince sürücü koltuğuna oturunca şok olduk.
    5. corolla: tam aile arabası. zaten beğeniyordum. güzel buldum yine ama benim açımdan ford daha ön planda.

yakında honda, vw, mazda, kia...

tekrar teşekkür ederim c-max'i aklıma sokanlara...

• Kimse yeni leondan bahsetmemiş bence yeni leonu da düşünün derim 1.6 tdi 105 hp start stoplu+full led+diz hava yastığı ve 17 inç jant opsiyonlarıyla 55000 tl alınabilecek en güzel araçlardan biri bana göre.Ben denizli bayisinde 1.4 140 hp olanını test etmiştim malzeme kalitesini de beğenmiştim sürüşüde çok rahattı boyum 195 cm ben önde rahat rahat arabayı kullanırken anne babam arkada hiç rahatsız olmadıklarını söylediler.100-110 km hızdan sonra içeriye hafif rüzgar sesi girmekte ama rahatsız edici değil vites geçişlerinide beğendim.Beğenmediğim iki şey oldu biri yol sesi sanki biraz fazla vardı içeride birde bagajı küçük geldi bana.Tabiki 1.6 tdi motor 1.4 tsi motora göre daha düşük performansa sahiptir fakat 1.6 tdi motorun performasınında yeterli olacağı görüşündeyim.Test edip kendinizin de görmesini isterim diğer araçlarla karşılaştırmanız açısından iyi forumlar.

• Bugün honda, vw, seat'a gittim. fikirlerim büyük ölçüde oturdu.
    1. honda: dışı estetik, ama içi biraz fazla plastik olmuş sedanının. hb daha iyi ama onun da bagajı çok yeterli değil. beğendiğim donanımlar da 51-55000 arası.
    2. vw: golf 1,6 dizel ve jetta 1,2 benzinli otomatik ile test sürüşü yaptım. golf'ü çok beğendim. jetta da güzel. sadece turbodan kaynaklanan şehir içi 2000 devire kadar çekingen sonra aniden atılan motor biraz ilginç geldi.1,2 jetta da turbo olduğu için onda da aynı his uyanıyor ama sonra insan alışıyor. daha önce otomatik kullanmamıştım, biraz ön yargılıydım ama çok hoşuma gitti otomatik kullanmak.
    3. seat toledo ve leon'a baktım. leon da toledo da fiyatlarına göre güzel ama ikinci el sıkıntısı insanı düşündürüyor.üstelik vw motoru ve parçaları kullanmaları güzel.

araçları iki gruba ayırdım.
    45000 civarı ve 55000 civarı olarak. şu anda ona karar verecez eşimle. bir de dizel'e extra para vermeye değer mi? yoksa 1,2 benzinli golf veya jetta, leon vb. iyi midir? otomatik çok hoşuma gitti. daha fazla tercih sebebim oldu şu an için.
    şu anda bir daha düşünme ve bakmadığımbirkaç araba kaldı onlara bakma dönemindeyim. bir de bir taraftan denizli'deki 2.elleri tarıyorum

Özetle hem az yaksın, hem seri güçlü olsun, hem otomatik olsun, araba da güzel ve istediğim olsun diyince ortalık acayip pahalanıyor.
    bi akıl verin lütfen.
    hayırlısı bakalım
    bana fikirlerinizle yardımcıolursanız iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hubulu -- 6 Haziran 2013; 22:37:34 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.