Şimdi Ara

YArdım Edin Lütfen_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çarın e meali ni değişrken yanlış yazmışım asıl meal ime kaydetmemiş ne yapıcam bi yardım edermisiniz kesn kodu falan herşeyi mevcut.

• yanlış yazdığın maili hotmailden kayıtol ve gamersfirstden şifremi unuttuma tıkla
  • yanlış yazdığım meali hatırlamıorum veya neresinde yanlış yağtığımı bilemiyorum. Ticket atarak bu sorunu giderebilirmiyim yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGA_OGLU -- 5 Eylül 2010; 18:15:54 >
  • yanlış yazdıgın mail i açtıgını hatırlıyormusun?
  • Meali açtım msn yi konrtolde ettim yazarken dğeişme esnasında yanzlış yazmışım . denemek için ölesine bi kayıt açtım yeni o meali kabul etti.Eğer yanlış yazmamış olsaydım e mail kullnılıor demezmiydi.
  • Çarda bronz pre var kesn kodu falanda duuro yanlız e maili onaylayamadığımdan girmeiyorum çara ne oyunda nede g1 den ticket le falan halledebilirmiyim.
  • C:\Documents and Settings\"kullanıcıadı"\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger

ve

Regeditden Bunları takip et
    Başlat /Çalıştır /"Regedit" yaz bunları takip et mailleri görüceksin
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\IdentityCRL\U serExtendedProperties

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\UnreadMail

Dene dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhEmrah -- 5 Eylül 2010; 18:33:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGA_OGLU

Çarda bronz pre var kesn kodu falanda duuro yanlız e maili onaylayamadığımdan girmeiyorum çara ne oyunda nede g1 den ticket le falan halledebilirmiyim.

Halledersin gibi araştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhEmrah -- 5 Eylül 2010; 18:36:50 >
  • bu sölediklerine baktım doğruolan msn ler var sadece ama peki birincisi neden omay mesajı gelmedi ikinciside yanlış yazmış olurm diye yeni ko şifre açıp yazıdğım emaili yazdığımda kabul etti hatta o yeni açtığım şifrenin onayını bile gönderdi.
  • Çarı yeni aldım girdiim çara şifre ve email değişmek için gizlisorusunu falan yazıp değişmesi için okeyledim. Ama ondan sonra yazdığım emaile onay gelmedi ayrıca eski şifre ile girmedi o şifreile giriş yapılamıo yeni yazdığım ilede bağlantı hatası daha sonra tekrar denyiniz diyor.
  • inş. o charı hiç bir şekilde alamazsın! Senin gibilerin çekmesi gereken şeyler bunlar.Kendi hatanı sucsuz bir insana mal ediyorsun onu zan altında bırakıyorsun ilahi adalet denen bir şey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

inş. o charı hiç bir şekilde alamazsın! Senin gibilerin çekmesi gereken şeyler bunlar.Kendi hatanı sucsuz bir insana mal ediyorsun onu zan altında bırakıyorsun ilahi adalet denen bir şey var

sakin ol şampiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGA_OGLU

yanlış yazdığım meali hatırlamıorum veya neresinde yanlış yağtığımı bilemiyorum. Ticket atarak bu sorunu giderebilirmiyim yardımcı olurmusunuz.

hadi ya ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.