ACABA HATAMI ETTİM BU FİYATTAN ALMAYA YOKSA NORMAİLMİ ÇÜNKÜ LCD YADA PLAZMA ALMA ŞANSIM HİÇ YOK BÜTÇEM MÜSADE ETMİYOR
BANA BİR FİKİR VERİRMİSİNİZ
arkadaşım aldığına göre daha ne dert ediyorsun şimdi sana gelen cevaplar kafanı karıştırmak dışında işe yaramayacak, ben Beko kullanıcılarından bu güne kadar herhangi bir şikayet duymadım, hayırlı olsun keyfini çıkar
Arkadaşım evkurdan sehba dahil 72 ekran 100Hz sony 'yi (29cs60) 24 ay taksitle (bonus kart) 1300 e aldı. 36 aya kadar taksit yapıyolar bonus kartla.
quote:
Orjinalden alıntı: becoli
arkadaşlar 100 hz. beko aldım daha öncede bu forumda topic açmıştım bu konu ile ilgilide
beko 772 VDNX 72 EKRAN 100 HZ. FLAT SEHPALI
1241 YTL 16 AY TAKSİT 73,00 YTL
ACABA HATAMI ETTİM BU FİYATTAN ALMAYA YOKSA NORMAİLMİ ÇÜNKÜ LCD YADA PLAZMA ALMA ŞANSIM HİÇ YOK BÜTÇEM MÜSADE ETMİYOR
BANA BİR FİKİR VERİRMİSİNİZ
Madem sormuşsun söyleyelim. Altığın Tv hayırlı olsun öncelikle. Kalitesi hakkında bir fikrim yok fakat Sony'ler bile 1.000 YTL'ye kadar düşmüşken biraz tuzlu olmuş gibime geldi ama çok değil. Yerinde olsam Samsung alırdım. EP Center'da Samsung'un yeni model 100 hz. tv'leri 780'e kadar düşmüştü. Yapılan testlerde Sony'yi bile sollamış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme