Şimdi Ara

Yardım Edin masaüstüne sürekli sağ tıklayıp yenile diyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc açılınca yada programları açıp kapatırken sürekli 50 kere hatta 100 kere üst üstte sağ tıklayıp yenile dediğim oluyo birde yenile demeden önce mausun sol tuşuyla dikdörtgen çiziyorum sonra yenile diyorum..

bunu yaparken bazen dikdörtgenleri beğenmediğim için yeniden tekrarlıyorum yenile diyorum bazen bu olmadı şimdi pc bozulur dur yeniden yenile yapayım diyorum... takıntı haline geldi bu

şimdi bana bu mausun sol tuşu ile yapılan dikdörtgen yada kare çizmenin işlevi nedir? masaüstüne sağ tıklayıp yenile demenin işlevi nedir? anlatırmısınız.. ne işe yarar bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 4 Kasım 2010; 16:28:05 >

• Arkadaşım sen bu yenileme işini bu kadar çok sık yapıyorsan, bu sende takıntı haline gelmiş.
    Bazen ekranda programlardan vs. iz leke gibi bir şeyler kalır ya da bir dosyayı seçer kes dersin silik gözükür. Bu durumlardan birinde yenile dediğinde ekrandaki iz kaybolur ya da kestiğin silik gözüken dosya normal görüntüsüne döner.
    Dikdörtgen yada kare çizme işlevi ise çok sayıda dosyayı fare ile kolayca seçebilmen içindir.
    Kare çizmen falan bilgisayarını bozmaz, böyle şeyleri takma kafana. Bu sürekli yenile deme alışkanlığından da vazgeçmeye çalış.
    Hoş ve hoşça kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchituX -- 4 Kasım 2010; 17:57:35 >
  • sürekli refresh in anlamı masaüstündeki klasör vede kısayolları update etmen demektir bir anlamdada. Çok güncel masaüstü var bu arada.... bir script yada ufak bir gpedit.msc ilen sağ tıklayp parende çizme olayını kapatmalısın.
  • genellikle bilgisayarda yapılacak birşey olmadımı yapıyorum ben bu işlemi :D
  • o yenile hastalığı bendede vardı çok zor kurtuldum pc yi boş bırakamıyordum bi türlü.
    hadi normal zamanda olsa bişey değilde pc servisi olunca her gelen makina aynı hızda yenile yapamıyor ozaman daha zor oluyor üste üste yenile çakip duruyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bende pc de yapacak bişi olmadığı ve kapatmadan önceki 15 - 20 saniyede çok yaparım..
  • F5'i dene hatta sürekli F5'e basılı tutmayı dene
  • şizofreni başlangıcı kardes bu allah kolaylık versin
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.