Şimdi Ara

YARDIM edin pls..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni geldim ltfn fazla ezmeyelim

Benim kasam öle ağım şahım bişey değil amd 1700 ama daha önce bıos sıfırlanmadan önce oc'luydu 2400 de çalışıyodu ram'mim 1 gb , atı 9550 128 mb ekran kartı var ama bazı oyunlarda iyi sonuç elde edemiyorum bunun için hangi parçayı değiştirmem lazım işlemcimi yoksa ekran kartımı bütün arkadaşlarım bana 6600 gt al seni baya idare eder diyolar ama sımdı atının de yeni çıkarmış olduğu x1950 pro mune var
    oda olunca baya bı terreddud edıyorum ... ben napıcagımı sasırdım abı ya işlemcıye para veriyim diyorum (işlemciye vericeğim parayı giderim yeni bir pc alırım pcı expres olarak daha iyi ) gene olmuyo abi ben ne yapıcağımı şaşırdım..

pcı expresse daha gücüm yetmiyor daha gecemem 2 sene .....şurda 2 sene sonra uçan arabalar çıkar daha deiğim gibi okadar gücüm ve biriktireceğim parayla okadar yüksek bir pc toplayamam onun iiçin kendime beni 1-2 sene idare edicek bir ekran kartı istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenus -- 7 Kasım 2006; 18:37:57 >

• x1950 zaten sizin anakartınıza olmaz..
    agp si yakında çıkacak.. onu alsanız bu sefer sisteminiz kartın önünü tıkar..
    en iyisi ikinci el bir 6600gt alıp tatmin olmazsanız işlemciyi yükseltmek..
  • bence ilk olarak işlemciye yönelmelisin ondan sonra ekran kartını düşünmen gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

bence ilk olarak işlemciye yönelmelisin ondan sonra ekran kartını düşünmen gerekir.

işlemci o/c la fena değil..
    6600gt için yeterli olur diye düşünüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.