Şimdi Ara

Yardım!: Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu yeni çıkan oyunlara bir el atasım geldi nedense... Bu gün call of duty 4 indirdim "Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled." hatasını alınca üzüldüm açıkçası, güncel driver ve directx indirdim yine açamadım. Ekran kartı yetmiyo kısacası. Sistemim şu şekilde;

Amd atlhon(tm) XP 2500+ (1.84Ghz çalıştırıyorum)
    1Gb Ram (512*2)
    Ge-Force Fx 5200
    500Gb Hdd
    vs.. vs...

İlerde işlemci sorun yaratabilir ama ekran artı alsam mı diyorum görüşlerinizi alayım dedim. Bi ara kasayı 2.el satıp sıfır alim diye düşündüm ama 2. el desktop pek para etmiyor biliyorsunuz. Oyun çok nadir oynadığım için hangi sistem gereksinimi beni idare eder bilmiyorum. Sizce ekrankartı değişsem yeni nesil (gt4, cod4, crysis vb) oyunları oynayabilir miyim. (crysis testinde ekran kartımı değişmemi işlemciyi 2.5te çalıştırmamı ve audio driverlerimi güncelleştirmemi söylüyordu)

Anakart Kutusunun fotosunuda ekliyorum;
     Yardım!: Ekran kartı

Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• 2500ler çok iyi o/c olur. ramin de idare eder. bi x1950gt x1650xt gibi bişey alırsın cpuyu da 2.4-2.5 ghzde çalıştırırsan çoğu oyunu mediumda oynarsın(crysis için low). ama şöyle de bişey var agp ekran kartı alırsan 1 yıllık bi yatırım yapmış olursun. çünkü 1yıl sonra yine yetmicek pci-ex'e geçmek zorunda kalcaksın falan filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 5 Ocak 2008; 19:58:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.