Şimdi Ara

YARDIM!!!(Ekran Kartı Takmak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı aldım arkadaşlar ati x1650 önceki ekran kartım fx5700 dü
    Ekran kartını takmadan önce ve taktıktan sonra neler yapmalıyım?

• forumda 100 lerce kez soruldu ve cevaplandi...

Ah keske arama yapsan

neyse
    Once driveri sil
    kapat bilgisayari
    Yeni karti tak
    Varsa guc kablosu fln tak
    sonra ac pc yi
    Yeni drveri yukle
    Res at ve kullan...
  • Öncelikli olarak Fx5700 takılı iken bilgisayardan ilgili ekran kartı sürücülerini sil. daha sonra bilgisayarını kapatıp elektrik bağlantısını kes. Ekran kartlarını klavuzlardaki yönergelere göre değiştir ama çevreye dikkat et statik elektrik olmamalı (garip bir açıklama oldu ama). Daha sonra bilgisayarını aç ve yeni ATI sürücülerini kur...
  • sürücüler nası siliniyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BUR-AQQ

sürücüler nası siliniyo?

program ekle-kaldir da Nvidia ekran karti ile ilgili seyleri kaldirarak...
  • format atmadan kullanma bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

format atmadan kullanma bence

Adam sürücüler nasıl siliniyor diye sormuş, senin verdiğin cevaba bak;"format atmadan kullanma" . Ne anlar formattan yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

Adam sürücüler nasıl siliniyor diye sormuş, senin verdiğin cevaba bak;"format atmadan kullanma" . Ne anlar formattan yahu

O Zaman gidecek bilen birilerine yaptıracak

• quote:

Orjinalden alıntı: ELeCtRiCkChi

quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

O Zaman gidecek bilen birilerine yaptıracak

Boş konuşmakta üstünüze yok, bi ekran kartı değişince format mı atılıyor. adam 3d mark rekoru mu deneyecek. Driver ı silip yeni kartı takıp yeni driver ı kuracak o kadar. Format attıracak 20 lira para verecek öyle mi.pof Anca göbekten atmak var yani yardımcı olmak yok.

• Kim format atmayı bilmiomuş insanca bi soru soruyoz burda driver nası silinir diye,öyle program ekle kaldıra bakmak bizim de aklımıza geldi ama yok nVidia filan.Driver cleaner diye bi program indirdim öyle hallettim.Yardımı olan arkadaşlar saolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: BUR-AQQ

Kim format atmayı bilmiomuş insanca bi soru soruyoz burda driver nası silinir diye,öyle program ekle kaldıra bakmak bizim de aklımıza geldi ama yok nVidia filan.Driver cleaner diye bi program indirdim öyle hallettim.Yardımı olan arkadaşlar saolsun

hiickimse

almışsın cevabını bana laf düşmez artık. önce kendi yazdığın yoruma bi bak. önce adamı küçük düşür sonra savun. varmı la öle şey para vermeye ne gerek var gitsin bigisayarcıya yaptırsın demedik. çevresinde ona yardımcı olacak birieri mutlaka vardır. yardıma ne hacet haletmiş adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 14 Şubat 2008; 0:02:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.