Şimdi Ara

Yardım elixir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birşey sorucam bu elixir staffı nasıl +3 yapabilirim +3 de yanma ihtimali var galiba dimi ? Yanmaması için ne yapmalıyım ne önerirsiniz oyunda yeniyim kusura bakmayın :) +2 ye direk geçer heralde dimi ??

• +3e bas yanmaz merak etme.Yanma ihtimali yok
  • Emin misin ? MD bile +3 de yanıyorda =(
  • BUS ile basmayı da unutma...!
  • trina ile bas kesin yanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirkiller17

+3e bas yanmaz merak etme.Yanma ihtimali yok

WEER GAZI .......WER COŞKUYU
  • Doğru dürüst bir yardım edebilicek yok mu yaf herkes makaraya alıyo =) +3 e bussız olmaz mı ? Biri yanma ihtimali yok diyo offf pff :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardım dress
    16 yıl önce açıldı
    charım kayboldu yardım pls
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.si hign clas 2.bus =+3 Elixir
  • eyw teşekkürler kardeş.
  • BUS NE LA BU ARADA
  • quote:

Orjinalden alıntı: efeemrik

BUS NE LA BU ARADA

Blessed Upgrade Scroll , High class itemleri upgrade etmende şansını artırıyor ve +3 e kadar%100 basılıyor herhangi bir high class item...
  • Arkadaşlar iyi güzel +3 bussla oldu da saolun tekrar :) bunu +7 nasıl yapabilirim neler yakmam lasım her seferinde anlatabilir misiniz ?
  • çok zor heralde kimse cevap yazmıyo =( :S yardım edebilicek yok mu ustalardan =)
  • upppppppppp
  • quote:

Orjinalden alıntı: turannnnn

Arkadaşlar iyi güzel +3 bussla oldu da saolun tekrar :) bunu +7 nasıl yapabilirim neler yakmam lasım her seferinde anlatabilir misiniz ?

+3 kesindir ama +7 yapman konusunda ne desek bos sadece sans isi, +7 kesin basmak gibi bir durum soz konusu degil.
  • yaktıgın ıtemın degerine gore gecer +6 ya kadar her seferde bı fp yak son sefer bı +7 chıtın yak koy gıtsın sonra(%30 du snrm sansın bunlarla az daha yukseltıorsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liveman -- 1 Eylül 2007; 2:42:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.