Şimdi Ara

<-YARDIM-> Facebook'ta Kapanırsa!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Direkt konuya gireceğim. Bizim arkadaşlarla facebookta küçük bir grubumuz var. Derslerle ilgili bütün materyallerimizi orada paylaşıyoruz. Resmen bizim bilgi bankamız sayılır :) Bu sayede istediğimiz kırtasiyeden çıktı alabiliyoruz. Fakat son günlerde twitter ardından da youtube n kapatılması ya facebook kapatılırsa sorusunu da akıllara getirdi. Bu bizim için çok büyük sıkıntı olacak.

Benim evimde sınırsız internetim var bende bilgisayarımda bir ftp server gibi birşey kurmak istiyorum. no-ip.biz gibi bir siteyide benim bilgisayarıma bağlayarak heryerden erişmeyi sağlamak istiyorum fakat beceremedim. Her türlü önerilere açığım. Benim aklımdan geçen Virtualbox a bir windows kurup bunu server haline getirmek. Ama nasıl yapacağımı bilmyorum. Her türlü destek fikir ve görüşlerinizi bekliyorum :) !!!

Konuyu yanlış yere açtıysam k. bakmayın en uygun yer burası gibi geldi.

• 21 portunu açarak ftp server oluşturabilirsiniz. Static IP ile olmalı tabi ki. Google'dan rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portu açıyorum fakat paylaşmak için program bulamıyorum. Birde xx.no-ip.biz gibi bir ücretsiz siteye programla bağlamak istiyorum. sonuçta modem koptuğu zaman ip si değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoru998

Öncelikle merhabalar. Direkt konuya gireceğim. Bizim arkadaşlarla facebookta küçük bir grubumuz var. Derslerle ilgili bütün materyallerimizi orada paylaşıyoruz. Resmen bizim bilgi bankamız sayılır :) Bu sayede istediğimiz kırtasiyeden çıktı alabiliyoruz. Fakat son günlerde twitter ardından da youtube n kapatılması ya facebook kapatılırsa sorusunu da akıllara getirdi. Bu bizim için çok büyük sıkıntı olacak.

Benim evimde sınırsız internetim var bende bilgisayarımda bir ftp server gibi birşey kurmak istiyorum. no-ip.biz gibi bir siteyide benim bilgisayarıma bağlayarak heryerden erişmeyi sağlamak istiyorum fakat beceremedim. Her türlü önerilere açığım. Benim aklımdan geçen Virtualbox a bir windows kurup bunu server haline getirmek. Ama nasıl yapacağımı bilmyorum. Her türlü destek fikir ve görüşlerinizi bekliyorum :) !!!

Ben her siteye her türlü girerim. Şüphesiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: E398ci

quote:

Orijinalden alıntı: zoru998

Öncelikle merhabalar. Direkt konuya gireceğim. Bizim arkadaşlarla facebookta küçük bir grubumuz var. Derslerle ilgili bütün materyallerimizi orada paylaşıyoruz. Resmen bizim bilgi bankamız sayılır :) Bu sayede istediğimiz kırtasiyeden çıktı alabiliyoruz. Fakat son günlerde twitter ardından da youtube n kapatılması ya facebook kapatılırsa sorusunu da akıllara getirdi. Bu bizim için çok büyük sıkıntı olacak.

Ben her siteye her türlü girerim. Şüphesiz.

Ben de girerim de önemli olan arkadaşların girememesi!

• Giremeyen varsa biz burdayız. Pm den sorunuzu sorabilirsiniz. Bilişim Uzmanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.