slm arkdaşlar yaklaşık 2-3 yıldır fotoğrafçılıkla uğraşıyorum, ilk zamanlarda fujifilm s5600 almıştım, artık değiştirme vakti geldi diye düşünüyorum, artık fotoğraflardan daha fazla şeyler beklemeye başladım ama makinem cevap vermiyo buna. sorum şuki önerebileceğiniz slr makinalar varmı amerikaya gitme durumum var satın alırken fikrinizi öğrenmek istedim. görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
hocam hiç kriter belirtmemişsin.. forumda şu an aktif durumda bi kaç tane öneri konusu var.. onları bi incele.. muhakkak bi fikrin oluşur.. şimdi burdan herkes bi makine önericek, hiç yoktan kafan karışacak.. kafanda oluşan modellere göre sonra daha rahat seçim yaparsın
ya aslında oluşan bi kaç model var en azından nikon almayı düşünüyorum d90 hoş grünüyo. ona yetebilir gibi param yani en azından kit olarak alabilirim. bu ayarda başka marka yada nikonun başka modelleri varmı bildiğiniz, foruma baktım ama çok karışık geldi nikon 260 sayfa canon 60 - 70 hepsini okuyamam die burdan sorayım bi dedim.
d90 yeni ve güzel bi model.. marka olarak illa ki nikon ise D80,D90 ya da bi üst sınıf olan D200,D300 çok iyi makineler.. bence bu makineler hakkında daha hızlı cevap almak için Nikon topiğine yazın..
şimdi buraya gelip birisi canon önerir.. başkası pentax, sony önerir.. madem marka belli- model için ana konudan devam edin, kafanız karışmasın
Eğer kafanda bi marka, model varsa o konu üzerine yoğunlaş çünkü aksi takdirde başka bir marka alırsan içinde bir ukde olarak kalacaktır diğer makine.. Sonuçta hepsi profesyonel makineler ve ihtiyacını karşılayacaklardır mutlaka..
Senin tek yapman gereken, öncelikli ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, sana sempatik gelen markanın o konu üzerinde daha performanslı bir modeline yönelmek..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme