Şimdi Ara

yardım. Galaxy ace S5830

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 aylık galaxy ace telefonumu 2 ay sorunsuz kullandım. Her ne hikmetse 1 ay önce versiyon yükselteyim dedim ve internetten 2.3.3 gingerbread versiyonunu yükledim. Yüklemez olaydım telefon zaman zaman ekranı kararmaya başladı. Sonra geri dönmek yerine belki düzelir diye 2.3.4 yükledim sorun fazlasıyla devam ediyor. Şu şekilde oluyor: Biri sizi arıyor görüşmeniz bitiyor kapatıp cebinize koyuyorsunuz, sonra bir dahaki arama için bi bakmışsınız telefon kapalı. Tekrardan açıyorsunuz. Bu günde en az 3-4 kere oluyor. Froyo ya geri dönemden bir sorayım dedim, var mı bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen bir arkadaş. Varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Selamlar.

• 2.2'yi yüklemeye çalışın olmadı teknik servise götürün.
  • Sorunu çözdüm. Yurtdışı forumlarda da araştırdım, birisi wifi sleep policy yi değiştirin demiş denedim olmadı. biri SD kartı formatlayıp yeniden kurun demiş olmadı. gingerbread 2.3 ten cihazı ilk aldığımdaki orjinal froyo 2.2.1 verisyonuna döndüğümde tüm sorunlar çözüldü, başka da çözümü yok. bu arada 2.3 versiyonunu denemiş biri olarakta 2.2.1 den hiçbir farkı veya üstün özelliği olmadığını söyleyebilirim. Hatta bu tip resmi olarak duyurulmamış veriysonlara geçince bazı mobil bankacılık uygulamaları telefonunuz desteklemiyor diye android marketten indirilip kullanılmıyor, maceraya gerek yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidiremmi -- 13 Ocak 2012; 16:58:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidiremmi

Sorunu çözdüm. Yurtdışı forumlarda da araştırdım, birisi wifi sleep policy yi değiştirin demiş denedim olmadı. biri SD kartı formatlayıp yeniden kurun demiş olmadı. gingerbread 2.3 ten cihazı ilk aldığımdaki orjinal froyo 2.2.1 verisyonuna döndüğümde tüm sorunlar çözüldü, başka da çözümü yok. bu arada 2.3 versiyonunu denemiş biri olarakta 2.2.1 den hiçbir farkı veya üstün özelliği olmadığını söyleyebilirim. Hatta bu tip resmi olarak duyurulmamış veriysonlara geçince bazı mobil bankacılık uygulamaları telefonunuz desteklemiyor diye android marketten indirilip kullanılmıyor, maceraya gerek yokmuş.

flash desteği 2.3te gelmiyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.