Şimdi Ara

[YARDIM] Garry's Mod

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Garrys Mod da oyunu açınca sadece arka plan resmi gözüküyor ana menü,arayüz, herhangi bir yazı gözükmüyor.
     [YARDIM] Garry's Mod
    ama menü var, mouse la üstüne gelince ses çıkıyor hatta oyuna da girebiliyorum vs. ama arayüz olmadan menüyü açamadan ayarlara bile giremeden oynamaya çalışmak gerçekten çok sinir bozucu.
    internette biraz araştırdım benimkine benzer sorunlar yaşayanlar var ama sorunumu çözemedim ben. ingilizce olduu için de %100 anlayamıyorum zaten. her neyse sorunum kısaca menü ve arayüz gözükmüyor lütfen yardım edin..
    bu problemi yaşayanlar vardır diye tahmin ediyorum lütfen çözüm önerilerini söyleyin.

Edit: birkaç resim daha
     [YARDIM] Garry's Mod

[YARDIM] Garry's Mod

ana menüde görmeden oyna ayarlar gibi şeylere basınca çıkan menüler de böyle. şekil var resimler var ama hiç yazı yok..
    LÜTEN YARDIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupacraft -- 17 Haziran 2015; 19:09:56 >

• oyunu oynayabilmem için sizlerin yardımına ihtiyacım var lütfen yardımcı olun
  • G Ü N C E L
  • Oyunun büyük ihtimal orjinaldir, Steamden aldıysan CSS sahibide olman gerek garrys mod bir mod oyundur. CSS ve half life i da satın alıp indirmen lazım ...
  • furkovic kullanıcısına yanıt
    hocam sağol cevabın için ama
    1- css ve half life zaten var ve yüklü ayrıca ben onların olmasına gerek yok diye biliyorum sonuçta steamde garrys mod bir oyn olarak satılıyor. dlc, mod vs. birşey değil..
    2- zaten benim oyun açılıyor, oynanabiliyor, pek bir sorun yok gibi. sadece resimlerdeki gibi yazı hiçbir türlü gözükmüyor oyunda. menü vs. yok..
    3- oyun orijinal değil
    başka çözüm önerin var mdır? orjinal olmaması bir şey değiştirir mi ?
  • Gmod orjinal değilse bir işe yaramaz çünkü server lazım o oyunu oynayacak oyun zaten ucuz 1 dolar tavsiyem orjinal al .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.