Şimdi Ara

Yardım gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim yüzüm tombul, Yaşım 17 boy 1.72 falandır kilo 78 falan o civarda. Şişmanım biraz. Benim bu tombulluğum geçermi acaba arkadaşlar geçer diyor zayıflayınca falan ne yapmalıyım ben bile birileri yardım ederse iyi olur spor salonu iyi gelirmi iyi gelicekse hemen yarın yazılıcam hiç durmıcam ama bilmiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

• Spor salonu elbette iyi gelir. Sakın milletin lafına bakıp kuru diyete başlama. Başlayacaksan sporla destekle. Ancak sporda şöyle birşey vardır. Kararını alırsın günde şu kadar çalışacam diye. Yarım saat sonra nefes nefese kalınca oturursun. Planlı olmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenex

Spor salonu elbette iyi gelir. Sakın milletin lafına bakıp kuru diyete başlama. Başlayacaksan sporla destekle. Ancak sporda şöyle birşey vardır. Kararını alırsın günde şu kadar çalışacam diye. Yarım saat sonra nefes nefese kalınca oturursun. Planlı olmanı tavsiye ederim.

Saolasın hocam mesela kendi kendime olcak bir iş değil yaz olsa neyse de okul olunca işler değişiyor. Diyorum ki midemi tutucam birşey yemicem haydi arkadaşlar biryere gidelim diyor yada birşeyler alıyorum canım çekiyor böyle yani durum. En iyisi dediğiniz gibi bir spor salonu şart.
  • Eğer onada imkanın yoksa yürüyüş, şınav, mekik üçlüsü her zaman işe yarar. Yiyecek konusunda biraz daha dikkat etmeni öneririm. Hazır(hazmedilmesi zor olan) gıdalar değilde, doğal besinler seçmelisin. Metabolizmayı hızlandırmak için sıvı yı çok tüketmen yararına olur.(Meyve suyu, çorba, su) Bunları sporla birleştirirsen derdini kökten çözmüş olursun.
  • tek başına spor fayda vermez..rejimle beraber müthiş sonuçlar alırsın.ama bu rejim bir kibrit kutusu peynir brüksel lahanası filan değil.kendi yedğini en iyi sen bilirsin onu azaltçan..mesela 2 tabak pilav mı yyorsun onu 1 tabak yapçan.4 dilim ekmek mi yiyorsun onu 2 dilim yapçan.çift lavaş dürüm mü yicen tek lavaş yicen.kola içiyorsan light iççen.ve en önemlisi tatlıyı haftada bir yicen.en zor kısmı budur.he bir de abur cuburu kesicen.cips kraker vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 22 Aralık 2008; 13:22:40 >
  • Saolun arkadaşlar birde nette gezdiğim forumlarda falan okuduğum kadarıyla dengeli bir rejim listesi yok abartı yada saçma geldi hepsi. Bana bir rejim listesi gibi birşey tavsiye edebilecek varmı full su içiyorum artık sıvı tüketiyorum mekik + şınavda yapabildiğim kadar yapıyorum bir de rejim listesi olursa tam süper olur :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.