Şimdi Ara

Yardım: GM Q100'den nefret ediyorum, sizce trident W-T9 nası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar General mobile q100 kullanıcısıyım mesaj sorunu yüzünden beni çileden çıkarttı aldıgım yere geri iade edip
    baska bişi almayı düşünüorum
    ilk bakışta trident w-t9 u gözüme kestirdim ama acaba aranızda kullanan ve sorunlarını yada memnuniyetlerini paylaşacak olan var mı ?
    yardımlarınızı bekliyorum..
    alacagım yeni tel
    çift hatlı olmalı
    sonucta general mobile de çin malı tridentte ne kdr farkı olabilrki die düşünüorum

• ne buldunuz bu trident ve benzeri telefonlarda anlamıyorum ki. almayın akrdeşim alamyın. üzerinde yazan her özellik aslında aletin gerçeğinde yarısı kıvamında var.forum bu telefonlarla ilgili şikayetlerle doldu taştı.önce güzel gözüküyor diye alıyorsunuz sonra buralarda yardım başlıkları açıyorsunuz. samsung un çift hatlı modelleri var eğer illaki çift hat istiyorsan.onlara bak ama sakın çin malı telefon alma. ayrıca general mobile güvenilir bir markadır aklın karışmasın.
  • selam karadul123
    general mobile ı guvenip aldım ama bana yaptıkları 1 diil 2 diil malesef mesaj sorunu yuzunden çıldırma aşamasına geldim
    soyle ki
    mesela sen rehberden birisini secip x 'e msj atıosn
    sonra bi kac saat sonra y'den general mobile'a cvp gelio sen ordan normal olarak cevap ver diyosn
    mesajı y'ye yollamak üzere yolluosn sonra bi bakıyosn y için yazdıgın msj x e gitmiş
    gidiyorum kendi servisine yaptırıyorum aynı seyler devam ediyo malesef.... :(
  • Samsung'un çift hatlılarına bakın çinlilerden çok çektiyseniz.
  • general mobile güvenilir derken çin mallarından daha güvenilir demek istedim. bence samsung un çift hatlılarına bak.
  • oyle olacak herhlde
    teşekkür ederim arkadaslar
  • trident wt9 danda uzak dur hocam aman...
    başına alırsın belayı
    iki defa değişime gönderdim en son tamamen iade ettim kurtuldum.
    tuşlar sorun,iki hattan birindede mutlaka seste sorun hiç şaşmıyor...
    samsungun veya lg nin dokunmatik çift hatlıları var ona bak.
  • yok yaa sanırım samsung'a karar kıldım b5212 nası sizce arkadaslar?
  • çift hat alacağına iki telefon alsan daha iyi olmaz mı biri güzel bir telefon biride 2630 mesela ince güzel bir telefon
  • @shamanmuratcan

ztn 3 tane hattım var 3 tane tel taşımaktan sıkıldıgım için iki hatlı tellere döndüm
    ama aldım bn bugn samsung c5212 cokta ii herkese öneririm
  • valla ben çift hatlı telefon almam ama sana hayırlı olsun ne diyelim
  • nokia veya diğer markaların nerde üretildiğini biliyomusunuz arkadaslarda konusyosunuz.hepsi çinden cıkma.nokianın finlandiya yapımı geldimi elinize hiç.ilk zamanalrda belki ama artık işçilik uvuz oldugu için hepsi çinden cıkıyo.samsung kore malı mesela.cokmu fark var.aynı.nokia veya diğer markalar yıllarca sömürdüler bizi özellikle nokia.araba fiyatına tel satıyolar milllete alıyo devamlı.otorup düşünmek lazım biraz.ben cinden ithalat yapan biriyim.herseyini gördüm bu işlerin.çinde iyi yapılan seylerde var ama iyi para.tabiki nokia gibi 1000 tl deil.adamlar uzaya bile cıktılar biz oturmus onların teknolojisini konusuyoruz.hiç gerek yok fazla söze
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.