Şimdi Ara

Yardım ! Görev yöneticisi regedit herşeyi denedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görev yöneticisi regedit açılmıoyr herşeyi denedim! Heryolu denedim araştırma yaptım aslında ılk bu olaylarla karslıasmadan su sorun ortaya cıktı ben cs 1.6 online olarak oynayan biriyim bunun için sxe denilen bir program kullanıyorum sxe hata vermeye başladı incorrect version falan hl.exe yazıordu bunu da biraz araştırdım virüs falan dediler format attım gene aynı dert gorew yonetıcısını bır kere yonetım sablonlarından devre dısı yapıp acıyorm ama kapattıgımda tekrar yapmam gerekıyor regedit acılmıyor format atmama ragmen tekrar bu olay meydana geliyor yardımcı olursanız sevinirim

Edit : Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkomania -- 5 Temmuz 2010; 13:12:49 >

• Browser Hijack Recover diye bir programı kur ve çalıştır.
    Sorununa yardımcı olur.

başarılar
  • Tam olarak nasıl kullanıcam acıklarsanız sevınırım regedit yine hata verdi calıstırdım ama ? :S

Biraz denedim regediti açtım ama tekrar acılmaz oldu sureklı yapıorm 1 kere acılıor bıdaha acılmıor tekrar regediti işaretlemen gerekior

Edit : bilgi ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkomania -- 5 Temmuz 2010; 16:59:30 >
  • http://www.autorunremover.com/download.html şunu indir. kur bi çalıştır. sonra virüs programı felan varsa onuda kur bi bilgisayarı tarat.. sorun çözülür.. aynısı bizim başımıza gelmişti. 1 hafta sonunda bulduk hatayı.. bilgisayarnda virüs var..

Edit: arkadaşın verdigi programı sonra kur. o düzltiyo bozulanları. sen diyosun ya yapıyom oluyo snra yine aynı hata. o program bozulan dosyaları düzeltiyor.. fakat virüs hemn tekrardan bozuyo onları.. virüs bozana kadar gecen surede gorev yoneticini acmıs oluyorsuyn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 5 Temmuz 2010; 19:04:30 >
  • C ve D olmak üzere bılgısayarımı formatladım harıcı bellek ve hdd mı de bıcımlendırdım suan rahatım soyledıgınız programlar hazırda eeğer tekrarlarsa kullanıcam tşekkurler arkadaslar
  • Sorun tekrar ortaya çıktı Autorun virus removerı kullandım Tarattım birsey bulamadı Fix bölümünden Check All Apply yaptım sorun duzeldı ama 2ncı mesajımdakı gıbı bunu yaptıktan bır 10 sn ye sonra tekrar acılmıor ve bazı exe dosyalarım bozuluyor :s lutfen yardım nerden bulasır bu lanet sey.
  • Yardım bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cs oynuyorm demstn sxe csde hileyi engeller ama kismi bir ornda vrslüdr ilk msjında incorrect version demeside yeni versiyon cıkmasından onu kur.ayrıca sorunun yinelenmesinide aynı sekilde yenebilirsin. / diye dusunuorm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.