Şimdi Ara

Yardım! Harici Batarya Şarj Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

General Mobile Discovery kullanıyorum.
    Telefonun şarj soketi temassızlık yapıyor. Yaptırana kadar geçici çözüm olarak harici batarya şarj aleti uydurmaya çalıştım.
    Teknosadan aldığım T-tec marka usb adatörüm var. Bu adaptörün özelliği prize taktığınızda mavi ışık yanıyor. Şarj ederse ışık kırmızı oluyor.
    Bu şarj aletine ucunu kestiğim bir USB kablo taktım. Kablonun içinden çıkan kırmızı kablo bataryanın (+), siyah kablo (-) kutbuna temas ettiren bir düzenek yaptım.
    Evde bulduğum plastik parça toplu iğneler kullandım. Bataryayı sabitlemek için kağıt tutacağı kullandım.

Bataryayı 3 saat şarj ettiğimde telefonda görünen şarj oranı %0 dan %91 e yükseldi.
    Sorum şu ki bu şekilde şarj etmemin bir sakıncası var mı?

Batarya 3.7V 1800mAh
    Adaptör 5V 700mA

Yardım! Harici Batarya Şarj Cihazı Yardım! Harici Batarya Şarj Cihazı Yardım! Harici Batarya Şarj Cihazı Yardım! Harici Batarya Şarj Cihazı

• Hiçbir sakıncası yok dostum, çift batarya yapıp biri şarjdayken diğerini kullanabilirsin. 6 saatten uzun süre şarjda bırakmamaya özen göster derim.
  • iyide benim anlamadığım aldığın o adaptör fiyatına discovery şarj aleti alıp kullanabilirdin..(elinde var olanı kullandıysan o başka.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 12 Mayıs 2018; 15:22:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.