Merhaba arkadaşlar. Benim internet explorer kendi kafasına göre zırt pırt açılıyor. Açılınca da reklam açılıyor. İki kere virüs taraması yaptım ama hala aynı.
İki haftadır böyle. ne yapmam lazım?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
up
Bak beni iyi dinle.Önce bilgisayarın kablolarını çıakr hepsini.Kasayı eline al masaya koy.İnternet kablosunu 63 santim 5 milimetre kes. bi mili metre bile yanlış olmamalı. kasanın içini aç ekran kartını çıkar.Ekran kartını yere koy bi çekiç al vur vur vur parçala.Ram ve HDD yi de çıkar.Çay demle biraz iç kalan çayı HDD nin kablo girişlerinden içeri akıt biraz salla.ÇAy içeri karıçacak.Hdd de matkapla bir delik aç ve önceden kestiğimiz internet kablosunu oradan geçir.O delikten kabloyu soktuktan sonra içine bali tutkal ve japan yapıştırıcısı dök biraz kabloyu tut sonra bırak yapışmış olacak.Ekran kartının parçalarını Topla.birleştir.Kırık paraçalar bir yığın oluşuturucaktır.Ana kartı çıkar .işlemciye kafa at ()Sonra işlemciye biraz buz koy üstüne koy.Buz lar eriyince biraz benzin dök işlemciye.Yığın oluşan ekran kartına kağıt yerleştir biraz.KAsanın içinde kalan bazı parçaları (Power v.b) çıkar.kasa full boş kalacaktır.Balkona çık boş kasayı eline al ve aşağı at.İn ve geri getir yamulmuş hatta bazı bölümleri kırılmış olucaktır.Cd rom a çekiçle vur ama parçalama.Tek parça halinde yamuk kalsın.Yamuk kasamızın içine bu bütün parçaları yerleştir.Kırıkta olsa girişlere kabloları sok.bilgisayarı aç (açabilirsen ki açamıcaksın)Bilg. çalışmayacağı için bişi yapma kapağı yine aç içeri benzin dök bir kibrit at yansın tüm paraçalar yanacaktır.Kökten çözüm. Not:Kasayı yakarkan Duman-Herşeyi Yak parçasını dinle.
YUKARIDAKİLERDEN HEPSİ BENİM ÜRÜNÜMDÜR 3 dakika 14 saniye içerisinde yapılmıştır her hakkı saklıdır benimde bilmediğim hakları vardır onlarda saklıdır.Alıntı yapmayınız.Sevgiler saygılar.Her türlü donanım ve diğer bilg.le ilgili probleminizde hizmetinizdeyiz.