Şimdi Ara

YARDIM: INGILTEREYE GIDIYORUM IPHONE GETIRECEGIM BANA YOL GOSTERIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • heathrow... bu perş yada cuma dönücem ve özellikle tax refund'u almak için öğle saatinde uçak arıyorum her ne kadar eşek gibi pahalı olsa da.... bakalım kısmet
  • tax refund office inin pazar kapali olma durumu var mi? ben pazara donuyorum da...?
  • onu hiç bilmiyorum, pazar dönmedim hiç... ama zannetmiyorum.

eğer thy ile geldiysen heathrow terminal 3'den dönücen demektir,

http://www.heathrow-airport-guide.co.uk/shops-t-3.html

bu sitede TAX REFUND olan yere bir bak, açık olan saatler yazılı. pazar kapalı diye yazmamışlar. olmaması gerekir zaten, duty free nasıl açıksa...
  • günaydın,

tatil için avrupa'ya gittiğimizde tur rehberi bize zarfla tax refund talebinde bulunabileceğimizi (kredi kartlı satışlarda) belirtmişti.. ayrıca geri ödemenin 1-2 ay içinde olabileceğini de söylemişti... işin aslı takibini yapmadım, para yattı mı bilmiyorum ama herhalde sorun olmuyordur...
    300 pound da az para değil. umarım sorun olmaz...

bu arada ingiltere'de nispeten uygun fiyatlarla alım yapılabilmesi çok iyi.
    iphone 4'ler için anten ve proximity sensor probleminin bahsi çok oldu... yeni üretimlerde halen bu sıkıntılar sıklıkla görünüyor mu? siz deneme yaptınız mı ingiltere'de...
    bu konuda da geri dönerseniz sevinirim...

iyi günler, yolculuklar.

quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

quote:

Orijinalden alıntı: Kabukkinen

arkadaşlar Luton havaalanından dönen oldu mu hiç aranızda? kendi internet sitesinde yazdığına göre ne tax refund ofisi ne de gümrük varmış bu havaalanında. sadece fatura ve formu zarfa koyup kutuya atıyormuşsun. öyle olunca ne oluyor kredi kartına mı yatırıyorlar? eğer öyleyse kaç günde geri yatırıyorlar? ve daha önemlisi ürünü aldığım kredi kartı bana ait değilse, yani kart sahibinin adı ile pasaport sahibi tutmuyorsa yine de o karta yatırıyorlar mı?

Her hava alanında 7 veya 8de açılıyor zaten, benim uçak geçen sefer 7de olduğu için ben de kimse olmadığından ötürü yönlendirmeler ile mektuba koyup yolladım..

fakat kredi kartına artı bakiye yatan bişey göremedim.

şuan kararsızım yapsam mı yapmasam mı diye.... 300 pound alacağım var....

buarada evet, verginin tamamı değil, bir kısmını geri alıyoruz... tam 50 pound (499 poundluk ip4 16gb için)

edit: imla

• dun regent street'den sira beklemeden tax refund belgelerini doldurtarak 2 tane 16gb lik i4 aldim,

aras hocam soruma cevap olacak olan link bu :)

http://www.globalrefund.co.uk/default.asp?viewFolderId=-11464&viewDocumentId=11464

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROCKBANDER -- 15 Aralık 2010; 10:20:08 >
  • hadi hayırlı olsun bakalım güle güle kullan.... regent street'teki apple store nasıl? ortam mükemmel değil mi insan kendini kaybediyor, dünyanın en büyük ilk 5 apple store'undan biri sanırım. biyerde okumuştum...

alpman, işin aslı anten sorunu sanırım bende de var. sorun yok sanıyodum ama iphone 3gs'in 5 çektiği yerde 1 çektiğini görüyorum. ama tutmakla falan alakası yok yani bumperlı kullanıyorum (arkası da kapalı) tutuş şeklinden değil de başka bişey olabilir... ama ses kalitesinde bi sıkıntı var mı? yok... konuşma kesilmiyor ama 1 çentik gözüküyor. enteresan, bilmiyorum... sensör konusunda yorum yapabilmem için eski bir iphone kullanıcısı olmam gerek. yani yeni olduğum için kıyaslama şansım yok, ne desem yanlış olur yanıltıcı olur.

edit: teşekkür ederim bu arada yolculuk yarın... uzun zaman oldu, özledim istanbulu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımcı Aras -- 15 Aralık 2010; 20:54:44 >

• sagol aras hocam harika bi yer o tarihi binalarin arasinda devasa bir apple store, inanilmaz.. ben alet uzerine yorumlarimi biraz kullandiktan sonra yapicam sirayla gidiyorum ben 2g, 3g, 4g.. devam ederim umarim :)
  • evet senin yorumlar daha objektif ve mesnetli olur en azından. benim kıyaslama yapıcak iphone tecrübem olmadığından hiç gözlem başlığı açamıyorum. senin yorumlarını okurum artık....

işin güzel yanı o sanırım, o kadar eski tarihi binanın içinde, binaların yaşına inat yeni nesil yeni jenerasyon 21. yüzyılın önemli teknoloji enstrumanının merkezi çıkıvermiş... bana da çok tezat çok manidar geliyor o mühit ve store

tekrar hayırlı olsun... güle güle kullan
  • ikinize de hayırlı olsun.

Aras, yorumlar için teşekkürler.
    rockbander, senin incelemeni de bekliyoruz... En azından malum konular üzerinde...

iyi günler...
  • Arkadaşlar biraz ara oldu kusura bakmayin artik bende de i4 var ve deneyimlerimi aortic paylasabilirim sizinle.

Karsilastirmali olarak yapacagim yorumlarimi. 2g de cok yavasti
    2G. 3G 4G
    Internet hizi. 1. 1,5 2,5
    Ekran kalitesi. 2. 1,5. 3
    Makine hizi. 1,5. 1,5. 3
    Kamera kalitesi. 1. 1. 4
    Kamera uyglm. 0. 0. 5
    Batarya omru. 2. 2,5. 3
    Aporlö :). 1. 1,5. 2

Umarim begenirsiniz. Alet gercekten akil almaz derecede guzel. Cok begendim bu aleti. Sizlerinde deneyimlerinizi paylasmak isterim. Yazilarinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.