Şimdi Ara

YARDIM: INGILTEREYE GIDIYORUM IPHONE GETIRECEGIM BANA YOL GOSTERIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • INGILTEREYE GIDECEGIM IPHONE ALMANIN YOLLARI HANGI APPLE STORE? HANGI SAATLER? APLLE'IN RESERVASYON LINK ICALISMIYOR! VAT? TAX REFUND NASIL ALACAGIZ? NEREDEN VE KAC STERLIN OLARAK ALACAGIZ.. KESIN BILGISI OLANLAR BILGILERINIZI PAYLASMANIZ BENI MUTLU EDER. SEVGILER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROCKBANDER -- 1 Aralık 2010; 2:00:43 >

• apple store'a git al sonra gel
  • espri mi yapiyosun cevap mi simdi bu biliyorsan cevap ver yoksa birsey yazmana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROCKBANDER -- 1 Aralık 2010; 15:02:41 >
  • Merhaba

Londra White City apple store' dan almıştım 3 tane. Kisi bası 1 işlem için 2 cihaz alabiliyorsunuz.. Ya tekrar sıraya girmeniz gerekiyor ya başka gün gelmeniz, ya da 2 kisi gitmeniz :)

3ten fazlası uçakta sorun olur diye ben zorlamadım.

Kendi pasaportumuzu gösterip faturayı adınıza kestirin ve vat refund belgesi isteyin, %8 geri alabilirsiniz.. 16gb için 499£ ücret. Reservasyon o mağazaya gittiğinizde sıra beklememenizi sağlıyor ama direk gidip sıraya da girebilirsiniz.. Cumartesi saat 16:00da 60 kisi vardı, 40 dk bekledik.

Şimdiden hayırlı olsun.
  • Tesekkur ederim Ihsan verdigin bilgiler icin.

Regent street'in cok yogun oldugu soyleniyor. O yuzden dediginiz gibi white street yogunluk acisindan daha uygunmus. Reservasyon linki hala calismiyor gidip sira beklemek zorundayim, tabiki bende de 40 dakika surerse hersey mukemmel gitmis olur.

Vat' in %18 oldugunu biliyorum peki tax refund alirken gercekten de %10 luk bir komisyon mu kesiyorlar? Oyleyse durum icler acisi.. Acaba bu komisyonu daha az alan bir kurum bulma sansimiz yok mudur heathrowdan almanin disinda?

16gb icin out of stock ve 32 gb almak zorunda kaliyormusuz gibi bir durumdan bahsettiklerini okudum. Cevabin icin simdiden tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanburakcam
    Cumartesi saat 16:00da 60 kisi vardı, 40 dk bekledik.

İşte bu Tr ye niye aypon gelmediğinin bir kanıtıdır bence.
  • Vergi iadesi işini havalimanından kuzenim halletmişti, bir ulaşıp sorayım... Ben fazla problem etmediğim için pek sorgulamadım ama o uğraşıp aldı, öğrenince haber veririm. Whitecity'de internetten bakınca stok görünmüyordu ama gidince direk verdiler belki günlük yoğunluğa göre yakın store'lardan tedarik ediyorlardır interneti güncellemeden... Ben dün de başka bir arkadaşıma aldırdım, 5'inde gelecek; o da whitecity'den stok görünmediği halde sıraya girip sorunsuz aldı...
  • Southampton Apple store'a gidin (londradakinde bekliyosunuz, ben southamptonda 1 dakikada aldım (depoya gidip gelmesi 1 dk sürdü )

Alırken turist olduğunuzu ve TAX FREE istediğinizi söyleyin. 499 pound iphone için, tax free formunu doldurduktan sonra havalimanında pasaport kontrolden sonra solda tax free bölümünden fişinizi ve belgenizi göstererek (telefon da yanınızda olsun, bazen ürünü görmek istiyorlar) tam tamına 50 pound geri ödeme alıcaksınız.

Türkiyeye geldiğinizde ise ürünü operatörünüzün store'una götürüp kaydettireceksiniz.

Apple store'a giderken pasaportunuzu yanınıza alın, ben almadım ama eğer isteselerdi kıllık çıkarıp görmemiz gerek diyebilirlerdi (yasal hakları var) ama zaten çok yoğun olduğu için hemen başka müşteriyle ilgilenmeye başlıyolar...

aklınıza takılan birşey olursa yardımcı olurum.

• Bilgiler icin tesekkurler Aras.
    Southampton, londra'ya ne kadar uzak ve hangi public transportantion'i kullanabilirim?
    --------------------------

heathrow hmv'den ps3 alma tecrubeniz oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROCKBANDER -- 2 Aralık 2010; 16:09:04 >
  • Heathrow'dan underground'a binip, haritadan london waterloo da inip southampton trenine binmen gerek. Biraz zahmetli gibi gözükse de iphone alıp dönersin diye düşünüyorum çünkü ben 2-3 hafta önce aldım ama şimdi gittiğinde kalmazsa boşuna oraya kadar gitmiş olursun (ben kalmicağını zannetmiyorum, 2 hafta önce varsa şimdi daha kuvvetle muhtemeldir iphone 4 olması...)

Vaktin varsa önce londraya uğra derim ama regent street gerçekten full.

Ben olsam üşenmez southampton'a giderdim...
  • heathrow hmv'den ps3 alma tecrubeniz oldu mu veya dixons'dan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROCKBANDER -- 2 Aralık 2010; 16:23:19 >
  • oyunlarla pek aram yok o yüzden hiç almadım....
  • tesekkurler Aras tekrar
  • Rica ederim, umarım dilediğin gibi bulursun...

Ben 2-3 hafta önce 45. hafta üretimi almıştım, sana muhtemelen 47-50 arası birşey denk gelir. (ben aralarında bir bağlantı olmadığını düşünsemde paylaşiyim dedim)
  • Selamlar, dün 2 arkadasım geldi. Whitecity de 35 dk bekleyip almışlar, 30 Kasım faturali cihazlar ve 46. Hafta... Stokla ilgili bir sıkıntı olmadıgını söylemişler.
  • anladim tesekkur ederim. sanirim bu ihone 4 alim isini siz arkadaslarin sayesinde cozduk.
  • brighton-churchill square alışveriş merkezindede apple store var ben 2 hafta önce sormuştum ellerinde vardı.şu anda da olduğunu düşünüyorum.eğer gidebilirsen brighton a git hem görmediysen görmüş olursun :) trenle 1 saat te varabilirsin victoria station dan---brighton station a.heathrow daki hmv ve dixons da hiç ucuz değil bu arada (özellikle dixons) yani ps 3 alacaksan game,gamestation mağazaları daha cazip geliyor bana, onlarda kullanılmış cihazda bulabilirsin(eğer istiyosan).iyi seyahatler
  • teskkurler verdigin bilgiler icin.. aslinda tabiki brighton a gitmek mantikli olabilir gezip gormek amacli.. ancak size bir sorum olacak.. arastirmalarima gore en ucuz ps3 u satan yer heathrow hmv hatta adamlar ps3320gb+move+fifa11 i 242 sterline satiyorlar. Resmi de upload ettim. Bu fotografi da forumlarin birinde buldum.. cocuklar aralarinda konusuyorlar en ucuz yerin burasi oldugunu hatta keske yurtdisina cikabilsek vs bahsediyorlar cunku heathrowdaki hmv after security olarak geciyor.. sizin bildiginiz daha ucuz satan yer var mi oralari da gittigim zaman arastirayim?

YARDIM: INGILTEREYE GIDIYORUM IPHONE GETIRECEGIM BANA YOL GOSTERIN

• eğer amaç öncelikle iphone ise southampton gibi bi yer varken brighton'a gidilmez onu da söyliyim :) oradaki alışveriş merkezi brighton'dakinden kat kat daha büyük... ama eğer gezmekten kasıt alışveriş değil de sahil vs ise diyosanız başka. Tabi southampton'un sahili ve limanları daha güzel o da ayrı İngilterenin 3 liman kentinden biri... neticede gelmişken elektronik ürünlere bakayım, herkesin gezip tozduğu büyük avm'ye gideyim diyorsanız southampton derim.

Hatta trenle devam edip porstsmoutha giderek oradaki outlet centre'a göz atmanız da lehinize olur :) ünlü markaları yarı fiyatına alabilirsiniz...
  • ciddi misiniz ne kadar iyi teklifler bunlar paylastiginiz icin cok sevindim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.